lg-predstavilo-4k-a-5k-monitory-pro-novy-macbook-pro
Apple Novinka LG představilo 4K a 5K monitory pro nový MacBook pro

LG představilo 4K a 5K monitory pro nový MacBook pro

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 11. 2016 11:30

Společnost LG Electronics uvedla na trh dva monitory vytvořené speciálně pro nejnovější modely notebooků značky Apple. Monitory s 4K a 5K rozlišením jsou vhodné pro profesionální i domácí využití.

Reklama

Nový 27palcový model s rozlišením 5 120 × 2 880 px, hustotou 218 ppi a 99% pokrytím barevného spektra P3 je optimalizovaný především pro MacBook Pro s operačním systémem macOS 10.12 a novějším. UltraFine displej s využitím IPS technologie zaručí minimální zkreslení a ztrátu barev z jakéhokoli úhlu pohledu.

Díky integraci konektoru Thunderbolt 3 monitor umožňuje přijímání i přenos 5K videí, audia i dat a simultánně notebook nabíjet pomocí jediného kabelu. Uživatelům nabízí i tři USB porty typu C, dotykové ovládání jasu a hlasitosti, kameru a mikrofon nejen pro využití aplikace FaceTime, reproduktory s funkcí Rich Bass a výškově nastavitelný stojan.

Druhý monitor má displej o úhlopříčce 21,5 palce. Hustota panelu díky rozlišení 4 096 × 2 304 pixelů dosahuje hodnoty 219 ppi. Podobně jako větší model nabízí i tato novinka 99% pokrytí barevného spektra P3 a IPS panel s perfektním zobrazením barev. Displej je vybaven také třemi USB porty typu C, reproduktorem Rich Bass Speaker a ergonomicky nastavitelným stojanem.

Oba modely jsou k dostání v síti prodejen LG a Apple. Menší zakoupíte za 14 999 Kč s DPH, větší má přidělenou cenu 27 749 Kč s DPH.

LG představilo 4K a 5K monitory pro nový MacBook pro
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: LG

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama