logitech-g-prinasi-novou-radu-sluchatek-pro-gamery
Novinka Logitech G přináší novou řadu sluchátek pro gamery

Logitech G přináší novou řadu sluchátek pro gamery

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 2. 2019 17:45

Logitech G představil novou řadu herních sluchátek s atraktivním designem a velmi dobrým zvukem. Novinky potěší hlavně hráče her.

Reklama

Pro uživatele, kteří se rádi chlubí svojí herní sestavou neboli „battlestation“, nabízejí bezdrátová herní sluchátka Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC kromě velmi dobrého zvuku také RGB podsvícení. Jsou první z rodiny sluchátek, která obsahují 50mm akustické měniče Pro-G vyrobené z hybridního síťového materiálu. Díky tomu mají nabízet velmi kvalitní zvuk s hlubokými basy a „zaoblený zvukový profil“.

Tato sluchátka jsou navíc vybavena technologií G LIGHTSYNC – nastavitelným dynamickým osvětlením, které lze synchronizovat s jakýmkoli obsahem, včetně her, videí a hudby. LIGHTSYNC umožňuje sladit barevné světelné efekty všech kompatibilních periferií, například klávesnic, myší a sluchátek. Nová sluchátka podporují také technologii prostorového zvuku DTS Headphone: X 2.0.

Logitech G přináší novou řadu sluchátek pro gamery
i Zdroj: PCTuning.cz

Sluchátka Logitech G935 se dají připojit k počítačům, konzolím i mobilním zařízením a mají baterii s dvanáctihodinovou výdrží, vylepšený šestimilimetrový mikrofon a zvýšený dosah bezdrátového připojení. Hráči si mohou přizpůsobit herní prostředí pomocí konfiguračního programu Logitech G HUB, který umožňuje vytvářet vlastní zvukové profily, světelné efekty nebo přiřazovat funkce klávesám. G935 zaujmou také náušníky z kvalitní koženky, nastavitelným mikrofonem a ovládání hlasitosti přímo na sluchátkách. V prodeji se objeví také kabelová verze těchto sluchátek pod označením Logitech G635 7.1 LIGHTSYNC.

Logitech G přináší novou řadu sluchátek pro gamery
i Zdroj: PCTuning.cz

Další novinkou jsou sluchátka G432 a G332. Obě přicházejí s 7.1kanálovým prostorovým zvukem, 50mm měniči nebo podporou zvuku DTS Headphone:X 2.0. Výbavu doplňují otočné koženkové náušníky a mikrofon s funkcí flip-to-mute pro vypnutí zvuku. Novou řadu uzavírají stereofonní herní sluchátka Logitech G332. Nabízejí stejný komfort a kvalitu jako ostatní produkty v této řadě a jsou skvělou volbou pro ty, kdo nechtějí za sluchátka příliš utrácet.

Všechna sluchátka z nové řady je možné nastavovat pomocí konfiguračního programu Logitech G HUB. G HUB je nové pokročilé herní softwarové rozhraní, které podporuje maximální využití herního vybavení. Díky přehlednému ovládání mohou hráči rychle nakonfigurovat svoje vybavení pro konkrétní hru, sdílet a stahovat profily jiných hráčů atd.

Cena a dostupnost

Rodina herních sluchátek Logitech by měla být k dostání v únoru 2019 na LogitechG.com a u prodejců na celém světě za níže uvedenou doporučenou maloobchodní cenu. 

  • Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC – 5 299 Kč
  • Logitech G635 7.1 – 4 129 Kč
  • Logitech G432 7.1 – 2 199 Kč
  • G332 – 1 659 Kč

Logitech G přináší novou řadu sluchátek pro gamery
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama