Logitech G535 LIGHTSPEED s 40mm měniči jako perfektní herní volba
i Zdroj: Logitech
Novinka Logitech G535 LIGHTSPEED s 40mm měniči jako perfektní herní volba

Logitech G535 LIGHTSPEED s 40mm měniči jako perfektní herní volba

Komerční sdělení
22. 7. 2022 09:00

Najít ideální sluchátka pro hraní může být často oříškem, člověk musí skloubit ještě více věcí než obvykle. Kromě skvělého podání zvuku a pohodlného nošení je nutné myslet i na kvalitu mikrofonu či funkce pro jednoduché propojení. To všechno však Logitech G535 LIGHTSPEED zvládnou splnit na jedničku a jsou tak ideální volbou do každého herního doupěte.

Reklama

Logitech G535 LIGHTSPEED

Hraní her se za dekády posunulo od sezení u černobílé televize bez zvuku po skvělý audiovizuální zážitek, kde hudba a zvuky slouží jako klíčový nástroj pro vyprávění a navození emoce. Proto už dávno nelze u videoher sáhnout po tom nejjednodušším, co na trhu najdeme. Hráči hledají skvělé audio, precizní prostorové podání a mnoho dalšího. Logitech G535 LIGHTSPEED proto sází na velmi kvalitní neodymové měniče o velikosti 40 mm, které zjistí parádní zážitek jak při hraní, tak při konzumaci filmů či seriálů.

Logitech G535 LIGHTSPEED s 40mm měniči jako perfektní herní volba
i Zdroj: PCTuning.cz

Na rozdíl od poslechu hudby nebo sledování filmů však sluchátka často zůstávají na hlavě mnohem další dobu, zásadní je proto i pohodlnost při nošení. Díky nastavitelnému polstrovanému hlavovému mostu, náušníkům z paměťové pěny a lehké konstrukci čítající jen 236 gramů se u Logitech G535 LIGHTSPEED nemusíte bát, že byste je po pár hodinách potřebovali sundat. Náušníky jsou navíc potaženy prodyšnou sportovní síťovinou, kterou lze snadno sejmou a vyčistit.

Svoboda jménem LIGHTSPEED

Důležitou roli hraje v pohodlí i bezdrátová technologie LIGHTSPEED, jež umožňuje zajistit stabilní připojení až na 12 metrů, integrovaná baterie pak vydrží na jedno nabití až 33 hodin. Nemusíte tak přizpůsobovat své herní seance sluchátkům, zvládnou se o vás postarat dlouhé dny bez potřeby hledat nabíječku. Když už na ni však dojde, je připojení zařízení skrz oblíbený USB-C konektor.

Logitech G535 LIGHTSPEED s 40mm měniči jako perfektní herní volba
i Zdroj: PCTuning.cz

Na zadní straně sluchátek pak naleznete ovládání, které poslouží pro změnu hlasitosti a režimů mikrofonu. Ten navíc můžete vypínat jednoduchým gestem – pokud nechcete být slyšet, nehledejte speciální tlačítko, stačí jen naklonit mikrofon nahoru. Citlivý mikrofon navíc skvěle zvládne potlačení okolního šumu a nastavitelná je i funkce ozvěny.

Hrajte okamžitě a kdekoliv

Logitech G535 LIGHTSPEED disponují funkcí Plug and Play, stačí tedy připojit přijímač, a jste připraveni do akce. Pokud budete potřebovat kabelové připojení, není problém využít 3,5 mm konektoru, jenž je pohodlně přístupný. Zahrát si přitom můžete jak klasicky na počítači, tak i na konzolích Xbox, PlayStation a Nintendo Switch, nechybí pak ani podpora mobilních zařízení. Sluchátka se navíc mohou pyšnit i oficiální certifikací Discord.

Logitech G535 LIGHTSPEED s 40mm měniči jako perfektní herní volba
i Zdroj: PCTuning.cz

Kde mohu sluchátka sehnat?

Herní sluchátka Logitech G535 LIGHTSPEED pro vás teď máme skladem na CZC.cz za 3.199 Kč. Jestliže proto hledáte ideální volbu pro hraní, která potěší i při sledování filmů či seriálů, můžete je mít za pár chvil doma. Dejte svému hraní úroveň a naskočte do toho nejlepšího, co herní sluchátka nabízejí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama