Nenechte si ujít legendární Fallout: New Vegas zdarma na Epicu
i Zdroj: Obsidian Entertainment
Novinka Nenechte si ujít legendární Fallout: New Vegas zdarma na Epicu

Nenechte si ujít legendární Fallout: New Vegas zdarma na Epicu

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

26. 5. 2023 19:45 5

Ne, k tomuhle prostě nemáte výmluvu. Neexistuje, abyste nezapařili nejlepší díl série. Veteráni zamáčknou slzu a zelenáči si odškrtnou měsíc na kompletní dohrání.

Reklama

Ach ano, série Fallout. Legenda herních dějin. Postapokalyptický epos, který odstartoval už v roce 1997. Tenkrát ještě jako izometrické RPG a od třetího dílu už kompletně ve 3D. Měl jsem to štěstí, že jsem hrál a dohrál všechny běžné díly (odbočky Tactics a Fallout 76 nepočítám) a mohu tedy směle prohlásit, že status legendy je oprávněný. Byť čtvrtý díl nebyl přijat až tak s nadšením. Zato New Vegas? Ten je mnohými považován za vrchol série. 

Tradičně vás čekají stovky úkolů, piplání postavy, bitky s nepřáteli, prozkoumávání i té poslední kadibudky na mapě, paktování s různými frakcemi a řešení zapeklitých situací tak, jak vás napadne. Kromě základní hry obsahuje Ultimate edice i všechny datadisky (Dead Money, Lonesome Road atd), takže možná ten měsíc času na pařbu ani nebude stačit. A určitě nebude stačit, když se vydáte hledat i nějaké mody. Vzhledem k tomu, že je jich téměř 30 000, New Vegas vám vydrží hodně, hodně dlouho. 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama