Nová generace vodních bloků na obzoru? Už žádné ohyzdné viditelné trubky
i Zdroj: der8auer
Novinka Nová generace vodních bloků na obzoru? Už žádné ohyzdné viditelné trubky

Nová generace vodních bloků na obzoru? Už žádné ohyzdné viditelné trubky

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

25. 7. 2023 20:55 36

Možná se snažíte mít vnitřek PC tak dokonalý a elegantní, jak to jen jde. Ale pořád vám to kazí ty trubky nebo hadice vodního chlazení? Možná je tu řešení.

Reklama

Známý overclocker a youtuber Der8auer dostal do rukou prototyp nového vodního bloku. Vzpomínáte na novinky ohledně toho, že se na zadní stranu základní desky přesouvají různé konektory, aby kabely nestrašily kolem GPU a CPU? Tak stejný princip je použit u tohoto „Stealth Tubing“ procesorového bloku. Blok se skládá ze dvou kusů a je to opravdu macek. Idea je tedy taková, že trubky jsou na zadní straně základní desky, čili na druhé části bloku. 

Tato zadní část je dosti velká, tudíž pravděpodobně budou problémy s kompatibilitou různých skříní, ale jde zatím o prototyp, pročež ani chladící výkon není nyní priorita. Na videu je vidět, že byl použit Bitspower blok pro kontakt s CPU a ten má velmi hrubý povrch a teploty v zátěži jsou špatné. Nicméně jako celek je tento blok elegantní a vše podtrhuje ještě podsvícení spolu s průtokoměrem. Der8auer na konci videa zmiňuje, aby diváci dali najevo svůj názor a zda má celý projekt tlačit na trh. Pokud chcete mít vnitřek skříně maximálně uklizený, tak toto je další krok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama