o2-uvadi-nove-televizni-tarify-a-zdarma-pridava-o2-tv-k-internetu-na-doma
Novinka O2 uvádí nové televizní tarify a zdarma přidává O2 TV k Internetu na doma

O2 uvádí nové televizní tarify a zdarma přidává O2 TV k Internetu na doma

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 10. 2019 15:30

Vylepšenou nabídku pro O2 TV a Internet na doma v podobě jednoduchých tarifů bez závazku připravil od 1. listopadu operátor O2. K vysokorychlostnímu Internetu na doma přidává zdarma O2 TV a zákazníkům tak ušetří starosti s přechodem na DVB-T2. Po čtyřech letech poprvé také mění skladbu tarifů O2 TV.

Reklama

Internet na doma s O2 TV zdarma i slevou 200 korun měsíčně

O2 bude od listopadu nabízet vylepšené tarify pro internetové připojení na doma. Jejich součástí se zdarma a bez časového omezení stane také základní varianta O2 TV Modrá, která obsahuje 34 kanálů (22 HD). Pro nové zákazníky internetu na doma navíc O2 připravilo slevu 200 Kč na prvních 6 měsíců.

„Zákazníci, kteří si pořídí Internet HD stříbrný a vyšší, získají základní variantu O2 TV zdarma. V té najdou volně šířené stanice i vybrané filmové, dětské a dokumentární kanály. Mohou si tak zdarma vyzkoušet výhody digitální televize, jako je třeba zpětné zhlédnutí nebo pozastavení pořadu, a zároveň se vyhnout starostem s přechodem na DVB-T2,“ popisuje Richard Siebenstich, ředitel komerční divize v O2.

O2 uvádí nové televizní tarify a zdarma přidává O2 TV k Internetu na doma
i Zdroj: PCTuning.cz

Tři nové televizní tarify bez závazku

Nabídka O2 TV se skládá ze tří tarifů – základní O2 TV Bronzová přináší průřezový mix 63 kanálů (27 HD) včetně O2 TV Sport, a to za 299 Kč měsíčně. Za 449 Kč měsíčně pak zákazník získá v tarifu O2 TV Stříbrná 101 kanálů (45 HD). Přibydou v něm kanály O2 TV Tenis, O2 TV Fotbal, Premier Sport a další filmové, seriálové, dokumentární, dětské a sportovní programy. Nově se mohou dospělí diváci těšit také z vybraného kanálu pro dospělé. Nejvyšší tarif O2 TV Zlatá představuje nabídku pro ty nejnáročnější diváky. V ceně jsou obsaženy všechny kanály HBO včetně HBO OD/GO, další prémiové filmové stanice, balíček Svět s cizojazyčnými programy nebo pestrá škála kanálů pro dospělé.

O2 uvádí nové televizní tarify a zdarma přidává O2 TV k Internetu na doma
i Zdroj: PCTuning.cz

Tarify nově umožní přihlásit se k O2 TV na neomezeném počtu zařízení. V základní variantě bude možné dívat se na televizi v jednom okamžiku na jednom zařízení. Zákazníci, kteří si chtějí O2 TV užívat současně na více zařízeních, si mohou za 100 korun měsíčně přikoupit balíček Rodinné sledování. To umožní sledovat O2 TV v jednu chvíli na třech zařízeních současně, a to včetně set-top boxů.

O2 uvádí nové televizní tarify a zdarma přidává O2 TV k Internetu na doma
i Zdroj: PCTuning.cz

Stávající zákazníci O2 TV mohou nadále využívat dosavadní tarify nebo přejít na novou nabídku. K 30. 11. 2019 končí ochutnávka stanice Premier Sport v dosavadních tarifech O2 TV L a O2 TV XL. Nejlepší ostrovní fotbal bude dostupný v nových tarifech O2 TV Stříbrná a O2 TV Zlatá. V nabídce O2 nadále zůstává také O2 TV Sport Pack, který přináší za 199 Kč měsíčně možnost sledovat pět prémiových sportovních kanálů (O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport, ČT sport).

Nejvýhodněji vychází Internet na doma a O2 TV v balíčcích O2 Spolu. Zákazníci mohou díky kombinaci služeb ušetřit stovky korun měsíčně. Například balíček O2 Spolu s neomezenými daty, neomezeným voláním, internetem na doma a O2 TV včetně exkluzivního sportu a kanálu HBO, který je v nabídce zdarma do 1.7. 2020, vyjde měsíčně na 1 499 korun.

Zdroj: O2 TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama