olly-promente-prichozi-data-v-prijemnou-vuni-vonnych-oleju-parfemu-nebo-alkoholu
Internet Novinka Olly: Proměňte příchozí data v příjemnou vůni vonných olejů, parfému nebo alkoholu

Olly: Proměňte příchozí data v příjemnou vůni vonných olejů, parfému nebo alkoholu

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

31. 10. 2011 06:00 4

Pomocí Olle robota a speciálního programu, můžete provonět váš pokoj parfémy nebo třeba kapkou Ginu. Vše si stačí nastavit a pak jen přijímat pakety z internetu.

Reklama

Pamatujete si ještě na naši novinku o revolučním zařízení SmellIt, které dokáže proměnit ovzduší vašeho obývacího pokoje například v restauraci, kde voní dorty nebo třeba zničené město, kde je samý kouř? Něco podobného, ale zároveň úplně jiného je novinka Olly.

Olly: Proměňte příchozí data v příjemnou vůni vonných olejů, parfému nebo alkoholu
i Zdroj: PCTuning.cz

Olly je malá krabička, která je připojena k vašemu počítači přes USB port. Pak už jen stačí nainstalovat přiložený program, zvolit, kterou internetovou aplikaci má hlídat a nakonec si vybrat vaši oblíbenou vůni. Program zajistí, že Olly bude osvěžovat vzduch vaší vůní podle toho, kolik dat vám přijde.

Vůně si můžete vložit sami. Vzadu stačí vysunout prostřední část a nalít nějaké vonné oleje, parfém vaší přítelkyně nebo třeba kapku Ginu. S poslední možností bude internet zcela jistě nejzábavnější. Olly si budete moci poskládat do finální podoby sami. Budou různé vzory průduchů na přední straně, možná i jiné tvary, barvy a podobně. Pokud byste měli Olly krabiček více, program umožňuje jim přiřadit názvy a používat každý, na něco jiného. Můžete mít tedy jednu na Twitter, jinou na email a podobně. Podle vůně pak můžete odhadnout, jestli vám třeba nepřišel nový mail. Cena zařízení zatím známá není, ale mělo by jít o otevřený projekt. Pokud tedy jste zruční, můžete si vlastní Olly postavit i vy.

Nepřehlédněte:

Zdroj: OllyFactory

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama