pcb-geforce-gtx-670-vyfoceno
Novinka PCB GeForce GTX 670 vyfoceno

PCB GeForce GTX 670 vyfoceno

Jaroslav Lexa

Jaroslav Lexa

7. 5. 2012 12:00 25

Na začátku měsíce se díky firmě Colorful dostaly na internet snímky zadní strany PCB připravované GeForce GTX 670. Dnes si ukážeme i její přední stranu.

Reklama

GeForce GTX 670 by se měla dostat do prodeje velmi brzy, recenzi očekávejte každým dnem. Přiložené obrázky ukazují, že GeForce GTX 670 bude velmi krátkou kartou co se do rozměrů týče. Její délka by měla být 174 mm a oproti mostrózním kouskům v high-endu je to opravdový drobek. Výsledný dojem kazí chladiče kterými budou, alespoň první kusy obdařené, viz. například dvou-slotové dlouhé chlazení od Colorful.

PCB GeForce GTX 670 vyfoceno
i Zdroj: PCTuning.cz


 starší fotka GTX 670 od Colorful

GTX 670 jak jistě všichni víme, je založena na 28 nm jádru GK104 a má osm paměťových GDDR5 čipů, které jsou umístěné na přední i zadní straně PCB. Paměťové čipy jsou k jádru připojené pomocí 256-bitové sběrnice. Při pohledu shora je už jasné, že napěťová kaskáda, která je tvořena 4+2 fázemi, je umístěna mezi jádro a grafické výstupy, namísto klasické pozice až za čipem.

Pomocné napětí si karta bude brát se dvojice šesti-pinových konektorů, které najdete tentokrát v klasické pozici na vnějším rohu PCB karty. Dále tu pak máme dvojici SLI konektorů, pročež karta podporuje 4-way SLI. Grafické výstupy nabídne karta následující: dva dual-link DVI, jeden HDMI a jeden DisplayPort.

PCB GeForce GTX 670 vyfoceno
i Zdroj: PCTuning.cz

Cena za GeForce GTX 670 by se měla pohybovat kolem 9 000 Kč a měla by tvořit konkurenci Radeonům HD 7970.

Nepřehlédněte:

Zdroj: techpowerup

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama