pctuning-na-invexu-notebooky-co-vas-zajima
Novinka PCTuning na Invexu - notebooky - co vás zajímá?

PCTuning na Invexu - notebooky - co vás zajímá?

Tomáš Šulc

Tomáš Šulc

2. 9. 2008 00:00 13

 

Reklama

Kvalita jediného většího českého veletrhu informačních technologií Invexu dle většiny z vás rok od roku klesá a i já, i když si nemyslím, že minulý Invex byl ten nejhorší v historii, musím souhlasit. Už to nejsou ty přeplněné haly s hardwarem, které člověk za den jen tak tak prošel a vyšel "napakován" všemi různými letáky a hlavně ve skvělé náladě, co všechno nového viděl.

Buďte s námi u toho!

I proto chceme letošní ročník Invexu 2008, který se koná 6.-10. října (pondělí až čtvrtek) co možná nejvíce zkvalitnit naší přítomností. Nebudeme však ukazovat nejnovější hardware (opravdu nevím, co bychom mohli ukazovat snad kromě našich domácích počítačů), naopak chceme mít Invex zaměřený na Vás, na naše čtenáře, bez kterých bychom ani zdaleka nebyli tam, kde jsme dnes.

PCTuning na Invexu - notebooky - co vás zajímá?
i Zdroj: PCTuning.cz


Vybraní z vás budou taktovat sestavu podobnou té naší z Německa

Jako největší tahák chystáme soutěž v taktování předem připravených počítačů kapalným dusíkem, de facto obdobu akce pro novináře, kterou uspořádal Asus v Německu. Jenže tentokrát budete taktovat vy, naši nejšikovnější čtenáři! Více zatím nebudu prozrazovat, počkejte nejpozději do konce týdne (spíše však do čtvrtka nebo pátku), kdy na PCTuningu vyjde článek o celé té dusíkové akci s velkou soutěží, kde budeme vybírat nejzkušenější čtenáře.

Mohou tam být i notebooky

Kromě této hlavní akce však bude okolo i mnoho dalších věcí a jednou z nich mohou být i notebooky. A protože celou akci děláme pro Vás, chtěl bych se o tom s vámi pobavit. Jsem na Invex schopen zajistit téměř libovolný notebook, který je v České republice dostupný či odpovídat na vaše dotazy.

PCTuning na Invexu - notebooky - co vás zajímá?
i Zdroj: PCTuning.cz


Chcete vidět Asus Eee zevnitř či raději něco jiného?

Mezi mé nápady patří například předvedení některých rozebraných notebooků, protože notebooky zevnitř vypadají úplně jinak než klasické stolní počítače či diskuse na všechna možná témata, která se notebooků týkají.

A přesně o tom bych se s vámi chtěl pobavit. Máte o něco takového (za předpokladu, že na Invex přijedete) zájem? Kritizujte, diskutujte, dávejte vlastní nápady, diskuse je tu jen pro vás a myslím, že nejen já budu rád za každý nápad, jak udělat Invex po letech zase o něco lepší a příjemnější pro každého.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama