poptavka-po-galaxy-s10-je-oproti-lonskemu-modelu-s9-vice-nez-dvojnasobna
Novinka Poptávka po Galaxy S10 je oproti loňskému modelu S9 více než dvojnásobná

Poptávka po Galaxy S10 je oproti loňskému modelu S9 více než dvojnásobná

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 3. 2019 11:00 4

Společnost Samsung eviduje v České republice historicky nejvyšší zájem o nové mobilní telefony řady Galaxy S10. Počet zákazníků, kteří si do dnešního dne některý ze smartphonů předobjednali, je v porovnání s loňským S9 více než dvojnásobný. Největší zájem je o variantu S10+ se 128 GB vnitřní paměti, z barev vede klasická černá, následovaná zelenou a bílou.

Reklama

„Myslím, že jsme se letos více než jindy strefili do mobilního vkusu Čechů. A také nabídli atraktivní předobjednávkový benefit v podobě bezdrátových sluchátek zdarma. Aktuální počet předobjednávek na Galaxy S10 je tak nejvyšší za celou historii série Galaxy S,“ uvedl Tomáš Balík, ředitel mobilní divize společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodal: „Skvěle se prodávají vyšší paměťové varianty: telefony S10 s kapacitou 512 GB nebo 1 TB tvoří už více než pětinu z celkového počtu předobjednávek. Trend větších displejů a pamětí tedy není jen modlou výrobců, ale realitou.“

Rekordnímu zájmu napomáhá i právě probíhající akce. Když si totiž novinku S10 nebo S10+ zákazník předobjedná do čtvrtka 7. března, jako dárek získá bezdrátová sluchátka Galaxy Buds (v hodnotě 3 999 Kč).

Poptávka po Galaxy S10 je oproti loňskému modelu S9 více než dvojnásobná
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama