potvrzeno-netflix-pracuje-na-televiznim-serialu-ze-sveta-zaklinace
Novinka Potvrzeno, Netflix pracuje na televizním seriálu ze světa Zaklínače

Potvrzeno, Netflix pracuje na televizním seriálu ze světa Zaklínače

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 5. 2017 10:15 6

Televizní stanice Netflix, která stojí třeba za současnými peckami, jako jsou marvelovští Defenders, nebo seriál Narcos, potvrdila, že natočí seriál ze světa Zaklínače.

Reklama

Seriál by se ale měl držet spíše knižní předlohy, o čemž svědčí i fakt, že bude sám autor románů o Geraltovi z Rivie polský spisovatel Andzej Sapkowski tvůrčím konzultantem seriálu. Sapkowski komentuje zájem o tvorbu seriálu na motivy Zaklínače se slovy, že je nadšen, že se Netflix rozhodl udělat adaptaci jeho příběhů a je rád, že stanice chce zůstat věrná zdrojovému materiálu a tématům, jimž věnoval více než třicet let psaní. 

Potvrzeno, Netflix pracuje na televizním seriálu ze světa Zaklínače
i Zdroj: PCTuning.cz

Sapkowski také projevil nadšení nad tvůrčím týmem, jehož součástí budou také Tomek Baginski a Jarek Sawko, kteří pracovali na vizuálních efektech pro herní sérii o Zaklínači. Produkce série se ujali Jason Brown a Sean Daniel. Ti už jednou spojily síly při produkty sci-fi seriálu Expanse. Zatím bohužel neznáme ani herecké obsazení, ani přibližné datum premiéry seriálu. Otázkou také zůstává děj seriálu, který může být inspirovaný povídkami, nebo pětidílnou ságou mapující příběh Geralta a Cirilly. 

Potvrzeno, Netflix pracuje na televizním seriálu ze světa Zaklínače
i Zdroj: PCTuning.cz

Podstatný je ale především fakt, že produkce již začala, a u seriálu se tak dočkáme snad minimálně jedné série. Můžeme pouze doufat, že Netflix zvolí vhodné herecké obsazení pro hlavní role a pokoří tak neblahou pověst původního polského seriálu z roku 2001, v níž zazářil snad jen Michał Żebrowski jako představitel Geralta. 

Zdroj: NextPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama