preview-prvniho-dvoujadroveho-telefonu-lg-optimus-2x
Novinka Preview prvního dvoujádrového telefonu LG Optimus 2X

Preview prvního dvoujádrového telefonu LG Optimus 2X

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 5. 2011 13:00 24

Uvnitř novinky na vás čeká fotogalerie a dvě zajímavá videa. Kromě toho se telefon zapsal i do Guinessovy knihy rekordů.

Reklama

Na účtu LG na Facebooku se počátkem týdne objevila zpráva, že se telefon LG Optimus 2X postaral o zápis do Guinnessovy knihy rekordů jako vůbec první dvoujádrový telefon na světě.

Zápis se nachází v sekci sekci „Věda a technika-Technologie-Informační technologie“ jako: „První telefon využívající dvoujádrový procesor, který byl veřejně dostupný od 25. ledna v Jižní Koreji“.

Nepřehlédněte:

Kinect se zapsal do Guinessovy knihy rekordů

Výrobce tento úspěch jistě zhodnotí v některé z dalších kampaní, přeci jen, vyfoukl tím rybník největším konkurentům HTC nebo Samsungu. LG Optimus 2X, i navzdory tomu, že v něm tepe Tegra 2, není nikterak drahý telefon. Jeho cena se pohybuje těsně nad 11 000 Kč s DPH. A odráží se to i ve slušných výsledcích prodeje.

Mnohem zajímavější ovšem je, že přístroj máme zrovna v redakci a chystáme pro vás recenzi. V příštích dnech bude navíc publikován i článek o „Pure Google“ Nexus S. Máte se tedy na co těšit.

Na závěr vezměte zavděk malým „preview“ skládajícím se z fotogalerie a dvojice videí, které ukazují, že LG Optimus 2X se skutečně povedl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama