pristi-mesic-se-zacne-prodavat-notebook-dynabook-portege-a30-e
Novinka Příští měsíc se začne prodávat notebook Dynabook Portégé A30-E

Příští měsíc se začne prodávat notebook Dynabook Portégé A30-E

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 7. 2019 15:00

Společnost Dynabook představila firemní notebook Portégé A30-E, který je určen pro využití v segmentu středních a velkých firem. Novinka navazuje na nedávno uvedené modely Portégé X30-F a Tecra X40-F.

Reklama

Displej počítače má úhlopříčku 13,3 palce a Full HD rozlišení, tedy 1 920 × 1 080 px. Navíc je obrazovka vybavena užitečnou antireflexní úpravou, takže by měla být dobře čitelná i v náročnějších světelných podmínkách. Navzdory lehkému provedení (hmotnost pouze 1,2 kilogramu) nabízí notebook dostatečný výkon. Zařízení je pro různé firemní potřeby a rozpočtové možnosti k dispozici v široké škále konfigurací a kapacit – na výběr je až po 1TB PCIe SSD, až 24 GB operační paměti nebo procesor Intel Core i7 vPro osmé generace.

Výrobce u nového A30-E myslel i na důkladné zabezpečení dat. Základem je unikátní vlastní dynabook BIOS, který spolu s modulem TPM (Trusted Platform Module) zajišťuje maximální zabezpečení a možnost konfigurace využití jednotlivých portů podle bezpečnostních podnikových kritérií. Přístup k BIOSu i SSD lze přitom zabezpečit jediným krokem biometrického ověření a volitelná čipová karta a dvouúrovňová autentizace s využitím IR kamery ve spojení s Windows Hello a vestavěné čtečky otisků prstů posouvají možnosti zabezpečení dat ještě dál. Počítač je vybaven pochopitelně i celou řadou konektorů pro snadnou konektivitu a nabízí baterii s výdrží až 14 hodin na jedno nabití.

Notebook Dynabook Portégé A30-E se začne prodávat v srpnu. Ceny jednotlivých konfigurací neznáme.

Příští měsíc se začne prodávat notebook Dynabook Portégé A30-E
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama