prvni-dojmy-z-hrani-assassin-s-creed-odyssey-v-prohlizeci-chrome-prekvapive-dobre
Novinka První dojmy z hraní Assassin’s Creed Odyssey v prohlížeči Chrome? Překvapivě dobré

První dojmy z hraní Assassin’s Creed Odyssey v prohlížeči Chrome? Překvapivě dobré

Martina Lipertová

Martina Lipertová

10. 10. 2018 13:00

Nápad umožnit hráčům streamovat nové hry se tváří jako obtížná, ba dokonce jako nerealizovatelná výzva. Hry vyžadují dostatečně rychlou odezvu, což bývá i s rychlým připojením k internetu často docela problém a to zvlášť u titulů s nádhernou grafikou. 

Reklama
První dojmy z hraní Assassin’s Creed Odyssey v prohlížeči Chrome? Překvapivě dobré
i Zdroj: PCTuning.cz

V tomto ohledu se možná nejhůře věřilo v úspěch projektu společnosti Google (Projekt Stream), který se rozhodl streamovat AAA hry přímo do prohlížeče Chrome. Tato novinka probleskla technologickým světem před pár dny, kdy společnost Google vyhlásila, že hledá dobrovolníky, kteří by vyzkoušeli, jak s Projekt Stream běží nejnovější akční RPG Assassin's Creed Odyssey. 

Testování se zúčastnili také redaktoři deníku Polygon. Jejich první dojmy jsou překvapivě dobré, dokonce nadmíru dobré. Polygon na svých stránkách píše, že „hraní tak intenzivní hry jako je Assassin's Creed Odyssey v prohlížeči je skvělé a mohlo by být dokonce ideálním způsobem hraní na PC“.

„První a nejvíce překvapující věcí, které si všimnete po načtení hry, je, že… funguje. Assassin's Creed Odyssey běží z cloudu stejně dobře, jako kdybyste si hru normálně nainstalovali do svého počítače. Pohyb reaguje a souboje jsou plynulé. Dokonce i úskoky před nepřátelskými útoky byly jednoduché a nikdy jsme nepocítili nepříjemné lagy, které v minulosti streamování her kazily“.

Další dojmy z hraní Assassin's Creed Odyssey si můžete přečíst na stránkách Polygonu. Recenzi hry Assassin's Creed Odyssey najdete i na stránkách PC Tuningu.

Ale abychom to nějak shrnuli. Ačkoliv Project Stream je zatím dostupný pouze v Americe a to jen v rámci betatestování, první dojmy z této služby naznačují, že by mohl být hodně úspěšný. Steamovací projekt společnosti Microsoft stejně jako například PlayStation Now a další streamovací projekty, o kterých zatím třeba ještě ani nevíme, tak mají co dělat. Google narazil na zlatý grál a podle všeho má chuť ho dále rozvíjet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama