Assassin's Creed Odyssey: do Řecka s možností volby
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Assassin's Creed Odyssey: do Řecka s možností volby

Assassin's Creed Odyssey: do Řecka s možností volby

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

10. 10. 2018 08:00 10

Seznam kapitol

1. Pěkný záskok za Origins 2. Lepší pastviny než písek 3. Škola flirtování 4. Do zbraně, tentokrát bez štítu!
5. Žít nebo zemřít? 6. Hodnocení grafiky 7. Závěrečné shrnutí, hodnocení hry

Populární série akčních RPG Assassin's Creed se po loňské dovolené v Egyptě vydala do další velmi příjemné destinace. Řecko v této hře je nesmírně přitažlivé. Do nového Assassin's Creed se dostaly i další příjemné novinky jako například dialogové volby, které mají přímý dopad na dění ve hře. Jaké další novinky můžete od nového AC čekat?

Reklama

Série Assassin's Creed se ještě nedávno koupala ve zmaru a promarněného potenciálu, když si v Ubisoftu řekli, že stále se zhoršující pověst zkusí napravit. Následoval rok bez nového Assassin's Creeda, načež vyšlo (polo)restartované Assassin's Creed Origins.

Assassin's Creed Origins přineslo spoustu novinek, pravděpodobně vůbec nejvíce žádoucí byl ovšem svět. Starodávný Egypt vypadal kouzelně a tvůrcům z Ubisoftu se navíc povedlo také to, že působil poměrně přirozeně.

Osobně jsem místo plnění dějové linky raději courala sem tam po všech památkách a prohlížela si i ta nejzapadlejší zákoutí, protože právě v těchto chvílích pro mě hra působila nejméně „assassinovsky“ a nejvíce mi připomínala posledního Zaklínače.

Assassin's Creed Odyssey: do Řecka s možností volby
i Zdroj: PCTuning.cz

Také můj kamarád mi v prvních několika hrách Assassin's Creed Origins popsal jako „takový generičtější Zaklínač“. O tom, že tato hra měla skvělou atmosféru, svědčí také průměrné hodnocení hry na serveru Metacritic. PC verze AC Origins dostala 84 % a 6,7 b (herní kritici/hráči), což je skutečně slušné.

Bohužel se musím přiznat, že to zmiňované kouzlo v Assassin's Creed Origins se u mě postupně vytratilo, takže po třech večerech byl s hraním konec. Z těchto důvodů jsem k novému Assassin's Creed Odyssey přistupovala velmi obezřetně, ale musím se přiznat, že hra na mě udělala mnohem větší dojem než předcházející díl. Důvodů je přitom asi hned několik.

Assassin's Creed Odyssey: do Řecka s možností volby
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama