prvni-zabery-z-hrani-call-of-duty-modern-warfare-3-v-utery
Novinka První záběry z hraní Call of Duty: Modern Warfare 3 v úterý

První záběry z hraní Call of Duty: Modern Warfare 3 v úterý

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 5. 2011 09:45 13

Šílenství kolem střílečky Modern Warfare 3 nabírá pomalu na obrátkách. V úterý bude během zápasu NBA odvysílán trailer, která snad přinese první záběry z hraní.

Reklama

Ačkoli k potvrzení a oficiálnímu představení akční hry Call of Duty: Modern Warfare 3 stále nedošlo, mohou si být fanoušci série jistí, že hra se koncem roku skutečně objeví.

Svědčí o tom jednak spuštění nových internetových stránek na doméně CallofDuty.com a také skutečnost, že během přestávky zápasu americké basketbalové ligy NBA bude odvysílaný trailer, který přinese první záběry z hraní.

Ostatně v podobném duchu se neslo i představení Black Ops, kdy se první záběry z hraní ukázali na obrazovkách během komerční přestávky šestého zápasu mezi Lakers a Celtics.

O Modern Warfare 3 zatím víme to, že poběží na stejném enginu jako předchozí díly. Podle serveru Kotaku během misí zavítáme i do Prahy a navštívíme i nějaký „nejmenovaný hrad“ v České republice. Samotná hra naváže na otevřený konec Modern Warfare 2 a bude příběhy hlavních protagonistů dále rozvádět. V obchodech se hra údajně objeví 8. listopadu.

Nepřehlédněte:

Blíží se oficiální oznámení Call of Duty: Modern Warfare 3?

První záběry z hraní Call of Duty: Modern Warfare 3 v úterý
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama