qnap-ts-332x-tridiskovy-nas-s-10gb-s-ethernetem
Novinka QNAP TS-332X: Třídiskový NAS s 10Gb/s Ethernetem

QNAP TS-332X: Třídiskový NAS s 10Gb/s Ethernetem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 9. 2018 19:00

Čtyřjádrový NAS TS-332X poskytuje port 10GbE SFP+, tři sloty M.2 SATA, podporuje SSD cache a technologii automatického stupňování Qtier, které umožňují provádět operace náročné na výkon. Díky minimalistickému designu ho navíc lze snadno zařadit do každého komerčního prostoru.

Reklama

TS-332X využívá čtyřjádrový procesor Alpine AL-324 od společnosti AnnapurnaLabs (součást Amazonu), je vybaven pamětí 2 GB/4 GB DDR4 RAM (s možností rozšíření na 16 GB) a portem 10GbE SFP+ pro zajištění kompatibility s vysokorychlostními sítěmi, ve kterých podporuje aplikace s velkými daty, rychlé zálohování/obnovu a kontejnerizované aplikace.

NAS podporuje až tři jednotky SATA 6Gb/s M.2 SSD formátu 2280 (v prodeji samostatně), což umožňuje uživatelům vytvořit SSD cache o vysoké kapacitě pro posílení aplikací náročných na IOPS nebo stupňované RAID 5 úložiště s vyváženým výkonem a ochranou dat díky redundanci. Uživatelé mohou instalovat běžné 2,5" jednotky SSD s použitím pozice pro 2,5" jednotky HDD/SSD a využívat SSD cache.

QNAP TS-332X: Třídiskový NAS s 10Gb/s Ethernetem
i Zdroj: PCTuning.cz

Blokové snímky umožňují komplexní ochranu dat a okamžitou obnovu. Z Centra aplikací pak uživatelé mohou instalovat různé aplikace pro rozšíření funkcí, například Container Station pro kontejnerizované aplikace LXC a Docker, QmailAgent pro centralizaci správy e-mailových účtů a QVR Pro k vytvoření profesionálního monitorovacího systému (k dispozici je 8 bezplatných IP kamerových kanálů s možností rozšíření až na 16 kanálů s volitelnými licencemi).

Aplikace VJBOD (Virtual JBOD) umožňuje připojit nevyužitou úložnou kapacitu TS-332X s použitím iSCSI jako virtuálního disku jiného QNAP NAS.

Dostupnost

NAS TS-332X bude v brzké době k dostání. Kdy konkrétně ovšem výrobce neprozradil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama