Samsung v prázdninové akci nabízí k rychlým SSD (nejen) do PlayStationu 5 až 2000 Kč do PS Storu
i Zdroj: Samsung
Novinka Samsung v prázdninové akci nabízí k rychlým SSD (nejen) do PlayStationu 5 až 2000 Kč do PS Storu

Samsung v prázdninové akci nabízí k rychlým SSD (nejen) do PlayStationu 5 až 2000 Kč do PS Storu

Komerční sdělení
21. 7. 2022 12:45

Léto je v plném proudu, ale hry již není kam instalovat? Se Samsung SSD si úložiště konzole snadno rozšíříte a jako bonus získáte až dva tisíce korun do PS Store, které můžete investovat podle libosti.

Reklama

Sony před nedávnem spustilo nové předplatné PS Plus ve třech různých verzích. Hráči, kteří si zaplatili za dva vyšší tiery, se mohou těšit na desítky her zdarma. Jenže kam tituly nainstalovat, když PlayStation 5 disponuje necelými 700 GB volného místa? V tom případně je nutné sáhnout po výkonném M.2 SSD, jakožto jediném způsobu rozšíření úložiště. Externí disky u PS5 totiž vzhledem k nižším rychlostem čtení nepodporují spouštění her optimalizovaných pro novou konzoli. Ve speciální akci od Samsungu navíc získáte až dva tisíce korun do PS Storu.

Návod na instalaci SSD do PS5
i Zdroj: PCTuning.cz

Návod na instalaci SSD do PS5

Před necelým rokem se začala prodávat konzole Playstation 5 a od té doby na ní můžeme pařit jeden skvělý titul za druhým. Ať…

21. 10. 2021 10:30
1

M.2 slot v konzoli je snadno dostupný a instalace disku zabere jen pár minut. Jedinou starostí uživatele je tudíž správný výběr disku. Samsung nabízí modely 980 PRO s chladičem, které jsou pro konzoli PlayStation 5 jako stvořené. K dispozici jsou varianty o velikosti 1 a 2 TB s vysokou rychlostí čtení 7 000 MB/s. Sony bylo při zadávání požadavků na M.2 disky striktní, a kromě požadavku na vysokou rychlost výrobce konzole vyžaduje i jejich osazení pasivním chlazením. Samsung SSD 980 PRO s chladičem všechny tyto parametry s přehledem splňuje.

Konkrétní specifikace Samsung SSD 980 PRO s chladičem zahrnují rozhraní PCIe Gen 4.0 x4 NVMe 1.3c, paměti typu MLC V-NAND a rychlosti až 7 000 MB/s čtení a 5 100 MB/s zápis. Nechybí až 2 GB DDR4 SDRAM cache a samozřejmě zabudovaný nízkoprofilový heatsink. Disk je vhodný nejen pro konzole, ale samozřejmě i pro počítače. Mimořádně vysoké rychlosti tak využijete nejen při načítání her, ale i u náročné práce s grafikou či editaci videa.

Samsung v prázdninové akci nabízí k rychlým SSD (nejen) do PlayStationu 5 až 2000 Kč do PS Storu
i Zdroj: Samsung

V prázdninové akci získáte k nákupu až dva tisíce korun do PS Storu při pořízení vybraných Samsung SSD. Zakoupit si tak můžete libovolnou hru podle přání. Z novinek pro PS5 lze doporučit návrat Aloy v Horizon Forbidden West, závody monopostů F1 22 a chybu jistě neuděláte ani předobjednávkou God of War Ragnarök. Blíží se také remake The Last of Us Part I, který jistě zabere dost místa v konzoli. Výběr je jen na vás.

Ceny SSD disků jdou poslední měsíce dolů a v kombinaci s narůstající velikostí her je ideální čas k pořízení rychlého a prostorného úložiště. M.2 disky nabízejí rychlé načítání her, často i lepší v porovnání s integrovaným úložištěm konzole. V případě Samsungu navíc získáte bonus v podobě kreditu do PS Store. Speciální akce platí pouze do 31. 8. 2022 nebo do vyprodání zásob, s nákupem tedy dlouho neváhejte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama