shuttle-pripravil-nove-barebone-s-cipy-skylake
Novinka Shuttle připravil nové barebone s čipy Skylake

Shuttle připravil nové barebone s čipy Skylake

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 7. 2016 14:00

Pokud nemáte na stole ani pod ním už téměř žádné místo a nutně v práci potřebujete počítač, možná právě pro vás je určen nový výrobek od firmy Shuttle.

Reklama

Pokud nemáte v práci na stole ani pod ním už téměř žádné místo a nutně potřebujete počítač, možná právě pro vás je určen nový výrobek od firmy Shuttle. Shuttle DS67 má šasi o velikosti 20,0 × 16,5 × 3,95 cm a je založen na procesoru Intel Celeron 3855U.

Kromě toho se na trhu ale objeví i kousky s výkonnějšími variantami Core i3 6100U, Core i5-6200U a Core i7-6500U. Všechny čipy jsou samozřejmě chlazeny pasivně.

Počítač byl navržen tak, aby mohl pracovat nepřetržitě, přičemž jeho spotřeba vás rozhodně nezruinuje. V klidu totiž dosahuje jen 10 W. Další výbava zahrnuje sloty SO-DIMM pro paměti DDR3L s maximem 32 GB, pak tu je pozice pro jeden 2,5" disk s rozhraním SATA a slot M.2 pro rychlé SSD. Instalace komponent bude snadná díky dvěma samostatným panelům, z nichž každý přidržuje jen jeden šroubek.

Co se konektorové výbavy týče, není na tom nové barebone vůbec špatně. Vedle vypínače na čelní straně najdeme čtyři USB konektory (dva USB 3.0), čtečku karet SD plné velikosti a dva sériové porty (COM). Vzadu má přístroj dva gigabitové Ethernety, dva 3,5mm audio konektory, vstup pro napájení, dva porty USB, jedno HDMI a jeden Dsub. Pro připojení monitoru lze také využít HDMI.

Samotné PC podporuje montážní systém VESA a dostupné bude za ceny 226 eur (model DS67), 413 eur (DS67U3), 517 eur (DS67U5) a 681 eur (DS67U7). Cenu modelu DS68U výrobce zatím neoznámil.

Shuttle připravil nové barebone s čipy Skylake
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama