sk-gaming-rozsiruji-svou-vlastni-edici-produktu-o-razer
Novinka SK Gaming rozšiřují svou vlastní edici produktů o Razer

SK Gaming rozšiřují svou vlastní edici produktů o Razer

Michal Mitrega

Michal Mitrega

10. 12. 2005 00:00 5

SK Gaming je světoznámý klan s velmi dobrým marketingem. Má opravdu zvučné sponzory a není novinkou, že prodává produkty renomovaných výrobců se svou vlastní reklamou.

Reklama

Celý název původně čistě německého klanu je Schroet Kommando Gaming. První firmou, kterou je potřeba zmínit je GamersWear. Ta vyrábí pro SK Gaming kvalitní oblečení s herními motivy (kdo by nechtěl mít na triku OMG, že? :). Jedná se především o trička a mikiny.

Další známý výrobce je Steelpad. Jedna z nejprodávanějších plastových podložek je Steelpad S&S - SK Version. Má i svůj vlastní stylový obal na přenášení.

SK Gaming rozšiřují svou vlastní edici produktů o Razer
i Zdroj: PCTuning.cz


Steelpad S&S - SK Version

Poslední, nejznámější výrobce se k SK Gaming přidal teprve nedávno a to se svou nejlepší myší Copperhead. Za stejnou cenu dostanete jednoměsíční přístup do SK klubu zdarma. Myší je omezené množství a to 2500 kusů. V následujícím týdnu budou novou myší vybavení všichni hráči SK Gamingu.

SK Gaming rozšiřují svou vlastní edici produktů o Razer
i Zdroj: PCTuning.cz


Copperhead SK edice

Proč tolik záleží na jiném logu na myši, mikině nebo podložce? Je to oboustranně výhodné. SK Gaming získá ještě větší reklamu v médiích a tím i potenciál na získávání nových sponzorů (mimoto se kompletně vybaví daným produktem zadarmo). Výrobce produktu získá také větší publicitu. Vždyť SK Gaming je pro spoustu mladých hráčů vzorem. Tito hráči si rádi koupí myšku Copperhead s logem jejich favoritů, a to raději než konkurenční Logitech G5 a obrat výrobce jde znovu nahoru. Celkem šikovně vymyšleno, nemyslíte?

Zdroj: SK Gaming

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama