SteelSeries představuje novou 60% klávesnici Apex Pro Mini s nastavitelnými OmniPoint spínači druhé generace
i Zdroj: SteelSeries
Novinka SteelSeries představuje novou 60% klávesnici Apex Pro Mini s nastavitelnými OmniPoint spínači druhé generace

SteelSeries představuje novou 60% klávesnici Apex Pro Mini s nastavitelnými OmniPoint spínači druhé generace

David Jiránek

David Jiránek

22. 6. 2022 14:00

Klávesnice Apex od SteelSeries se rozrostly o nový model, který potěší zejména vášnivé hráče. Novinka Apex Pro Mini nabídne 60% rozložení a OmniPoint 2.0 spínače. K dispozici bude drátová i bezdrátová varianta.

Reklama

Kompaktní klávesnice jsou pro hráče velmi důležité. Více prostoru pro myš se hodí v střílečkách, taktických titulech i při přenášení na LANky. Není proto divu, že SteelSeries představuje novou Apex klávesnici v kompaktním 60% provedení.

Apex Pro Mini bude k dispozici v bezdrátové a drátové variantě. První model připojíte pomocí bezdrátové technologie Quantum 2.0 a USB-C donglu. Nechybí ani Bluetooth režim. Výdrž na baterii dosahuje u donglu až 30 hodin, v případě BT o 10 hodin více při základním podsvícení.

Obě klávesnice pojí jednotný vzhled a exteriér vyrobený z leteckého hliníku. Ve spodní části nalezneme výklopné nožičky. Zvolit si lze ze třech úhlů polohy. O drátové připojení se vždy stará pletený odpojitelný USB-C na USB-A kabel.

Velkým lákadlem klávesnice jsou spínače OmniPoint 2.0. Ty pracují v rozsahu aktivace 0,2 až 3,8 mm, přičemž si je lze individuálně nastavit. V softwaru je k dispozici funkce Dual Action, kdy lze na jednu klávesu naprogramovat dvě funkce. U takto kompaktní klávesnice jistě vítaná možnost.

Apex Pro Mini Wireless je k dispozici za 259,99 euro, drátová varianta stojí 199,99 euro. Příslušenství SteelSeries zakoupíte u našeho partnera CZC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama