toshiba-hp-a-htc-predstavuji-nove-telefony-s-wm6
Novinka Toshiba, HP a HTC představují nové telefony s WM6

Toshiba, HP a HTC představují nové telefony s WM6

Stančík Martin

Stančík Martin

13. 2. 2007 00:00

S vydáním Windows Mobile 6 na 3GSM několik společností oznámilo výrobu high-end PDA a smartphonů pro tuto platformu.

Reklama

Nová G900 od Toshiby je zamřena na movité zákazníky, kteří by si chtěli pořídit chytrý telefon - nabízet bude například podporu HSDPA, rychlý přenos dat, třípalcový WVGA displej (s kamerou, která je umístěna nad ním pro snadnější videohovory), 64 MB vestavěné paměti, podporu 802.11b/g, Bluetooth a v neposlední řadě USB port. Navíc Toshiba oznámila také produkci dalšího modelu, E01, který sice nebude mít tolik funkcí, avšak pořád se můžeme těšit na podporu HSDPA a vysunovatelnou klávesnici. Ceny ani jednoho z modelů zatím nebyly zveřejněny.

HP pak představilo Voice Messenger řady iPAQ 500, který umožňuje VoIP hovory. Jako G900, i VM se může chlubit podporou Wi-Fi, Bluetooth, avšak přenos dat již bude pomalejší (díky standardu EDGE). Nový iPAQ by měl být přístupný na jaře, cena však zatím také nebyla oznámena.

Nakonec společnost HTC oznámila vydání dlouho očekávaného smartphonu Vox, jenž přinese integrovanou QWERTY klávesnici, podporu EDGE, 2 MPx fotoaparát, podporu microSD, Wi-Fi a 128 MB flash spolu s 64 MB ROM pamětí. Cena ani dostupnost zatím nebyla zveřejněna.

Podívejte se, jak vypadají Windows Mobile 6

Zdroj: Betanews

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama