transcend-jetdrive-go-300-flash-disk-s-usb-3-1-i-portem-lightning
Apple Novinka Transcend JetDrive Go 300: flash disk s USB 3.1 i portem Lightning

Transcend JetDrive Go 300: flash disk s USB 3.1 i portem Lightning

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 2. 2016 12:30

Na tuzemský trh míří nový flash disk s lightning konektorem pro mobilní zařízení značky Apple. Má označení JetDrive Go 300 a jeho výrobcem je značka Transcend.

Reklama

V případě, že vašemu iPhonu došla volná paměť, JetDrive Go 300 umožní její jednoduché uvolnění. Za tímto účelem je "fleška" vybavena dvěma konektory. Port lightning slouží k připojení k telefonům a tabletům od Applu, zatímco USB 3.1 Gen 1 k počítačům s OS X nebo Windows.

Při použití USB portu dosahuje flash disk přenosové rychlosti na úrovni 130 MB/s. To znamená, že např. film o velikosti 4 GB lze zkopírovat za pouhých 31 vteřin. Standardní konektor lightning byl podle výrobce záměrně prodloužen, aby bylo snadné ho připojit i k zařízením, která jsou opatřena masivním ochranným obalem.

Z obchodu App Store lze zdarma k flash-disku stáhnout speciální aplikaci JetDrive Go. Ta umožňuje jednoduché tvoření a synchronizaci záložní kopie obsahu iPhonu, iPadu nebo iPodu Touch. Dále je vybaven prohlížečem fotek, hudby a souborů Office, iWork a PDF.

JetDrive Go 300 získal certifikát MFi, což zaručuje plnou podporu pro produkty firmy Apple. Dostupná barevná provedení disku jsou černé a stříbrné. Doporučené koncové ceny činí 1 599 s DPH pro provedení 32 GB a 2 299 s DPH pro variantu 64 GB. Na výrobky se vztahuje dvouletá záruka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama