Ubisoft si chce hráče udobřit a dává zdarma Assassin's Creed Syndicate
i Zdroj: Pctuning
Novinka Ubisoft si chce hráče udobřit a dává zdarma Assassin's Creed Syndicate

Ubisoft si chce hráče udobřit a dává zdarma Assassin's Creed Syndicate

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

29. 11. 2023 21:20 2

Před pár dny jsme psali o tom, kterak Ubisoft nacpal reklamu na nový díl AC Mirage přímo do hry AC Odyssey. Pochopitelně za to schytal kritiku. Že by náprava reputace?

Reklama

Ona reklama vyskočila přímo ve hře při pokusu o zobrazení mapy a to samozřejmě hráče pěkně nakrklo. Ubisoft se k tomu vyjádřil řka, že reklama měla být zobrazena v menu ostatních AC her, ale „technická chyba“ způsobila zobrazení reklamy ve hře a nyní je to již opraveno. Tak určitě. Tak či onak, nyní je na stránkách Ubisoftu zdarma Assassin's Creed Syndicate, což já osobně považuji za velmi povedený díl odehrávající se v Londýně devatenáctého století. 

Někteří považují tento díl za nepovedený, ale já osobně si užíval krásné kulisy Londýna a v rolích dvojčat Jacoba a Evie Frye bojoval proti templářům (jak jinak). Ačkoli je titul starý už osm let, stále vypadá k světu. Pokud jste nikdy žádný AC nehráli, je to dobrá volba jak začít. Potřebujete k tomu akorát klient Ubisoft Connect (který je mimochodem příšerný) a Syndicate si přidat to knihovny. Čas máte až do 6. prosince tohoto roku. A když dávají, tak berte. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama