Unikají rendery iPhone 16 - vrací se telefon ke kořenům předchůdce?
i Zdroj: Sociální síť X: @MajinBuOfficial, @upintheozone, @theapplehub
Novinka Unikají rendery iPhone 16 - vrací se telefon ke kořenům předchůdce?

Unikají rendery iPhone 16 - vrací se telefon ke kořenům předchůdce?

David Švrček

David Švrček

7. 2. 2024 11:06 1

Unikají obrázky a výkresy nadcházejícího iPhone 16. Telefon přinese změnu designu zadních fotoaparátů, inspiruje se u staršího bráchy, iPhonu X. Obstojí design i letos?

Reklama

Leaker @MajinBuOfficial ve spolupráci s @upintheozone ukázal na sociální síti X rendery iPhone 16, který přijde koncem letošního roku. Zařízení bude po několika generacích téměř stejného vzhledu telefonů konečně obměněno. Rozvržení fotoaparátů se bude u základního modelu podobat téměř 7 let starému modelu, iPhone X. Může takový design obstát i v roce 2024?

Abych informace uvedl na pravou míru, fotoaparáty nebudou totožné s iPhonem X. Dva fotoaparáty budou umístěny v levém horním rohu, v úzkém pilulkovém modulu pod sebou. Fotoaparáty by měly zůstat stejných typů, hlavní a širokoúhlý. Ze přední strany telefonu pak můžeme vidět zachovaný Dynamic Island pro selfie kameru a senzory pro Face ID.

Rendery iPhone 16
i Zdroj: Sociální síť X: @MajinBuOfficial, @upintheozone, @theapplehub
Rendery iPhone 16

Na renderech si také můžeme všimnout nového Capture tlačítka, umístěného na pravé straně telefonu pod tlačítkem napájení. Toto tlačítko by mělo sloužit jako fyzická spoušť a ovládání fotoaparátu. Více toto tlačítko rozebíráme v našem starším článku.

Podstatné je zmínit, že se jedná pouze o rendery z údajných úniků, nic tedy není 100% potvrzeno. Zajímavé bude, jak by měly vypadat Pro modely iPhonů 16. Zda budou tři čočky fotoaparátů pod sebou, nebo zůstane stejné rozvržení, jako doposud. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama