unikla-specifikace-prvni-smart-tv-od-oneplus
Novinka Unikla specifikace první smart TV od OnePlus

Unikla specifikace první smart TV od OnePlus

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 8. 2019 16:00

Po Honoru se v segmentu chytrých televizorů bude snažit prosadit další tradiční výrobce smartphonů. Řeč je o firmě OnePlus, která během září uvede do obchodů slušně vybavený model Dosa s QLED obrazovkou. Upozornil na to server GSMArena.

Reklama

Úhlopříčka chystané televize od OnePlus nabídne 55palcovou úhlopříčku a pochlubí se i dalšími slušnými parametry. Pohonnou jednotkou nové TV se stane čipová sada MediaTek MT5670, o které však dosud nemáme žádné zprávy. Součástí tohoto řešení má být nicméně výkonná grafická jednotka Mali-G51.

Ve výpisu parametrů najdeme dále zmínku o 3 GB operační paměti a operačním systému Android 9 Pie, nad kterým bude pracovat proprietární prostředí výrobce. Obrazovka televizoru bude schopná přehrávat 4K obsah, uživatelské prostředí zobrazí ale pouze ve Full HD (1080p).

První televizor od společnosti OnePlus nebude levný. Už dříve se šéf značky Pete Lau v jednom z rozhovorů vyjádřil v tom smyslu, že firma se v novém odvětví bude soustředit spíše na prémiové produkty, aby se vyrovnala značkám jako jsou Samsung a Sony.

Unikla specifikace první smart TV od OnePlus
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama