v-soutezi-huawei-infocus-awards-muzete-vyhrat-ctvrt-milionu-korun
Novinka V soutěži Huawei InFocus Awards můžete vyhrát čtvrt milionu korun

V soutěži Huawei InFocus Awards můžete vyhrát čtvrt milionu korun

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 7. 2019 20:00

Získejte za vaše fotografie, zachycené pomocí smartphonu, 255 tisíc korun a dostaňte své snímky na hlavní stránku jednoho z nejnavštěvovanějších cestovatelských portálů světa. Zní to jako něco nemožného? Vůbec ne. Stačí se přihlásit do soutěže Huawei InFocus Awards.

Reklama

Úkolem soutěže Huawei InFocus je nejen upozornit na stále rostoucí oblibu mobilních fotek, ale zároveň také objevit talentované fotografy, kteří ke zhotovování zdařilých snímků používají právě smartphony. Nadějní umělci mohou soutěžit v šesti kategoriích:

  • #Emotion Tag – vyjádření emocí prostřednictvím fotografie
  • Faces – experimentování s identitou a silou portrétní fotografie
  • Hello, Life! – sdílení emocí a inspirace z každodenních zážitků
  • Going the Distance – objevování nových míst a zážitků s využitím nových funkcí mobilního fotoaparátu, jako jsou teleobjektiv, super širokoúhlý snímač nebo makro fotografie
  • Storyboard – vyprávění příběhu v 9 snímcích, mřížka fotografií, která zachycuje poutavý příběh.
  • Video kategorie: Life Now – zachycení příběhu na videu s délkou max. 30 sekund.

V soutěži Huawei InFocus Awards můžete vyhrát čtvrt milionu korun
i Zdroj: PCTuning.cz

Kdo bude hodnotit?

Soutěžní fotografie budou prezentovány na speciální webové stránce. Tam bude moct pro svůj oblíbený snímek hlasovat každý návštěvník, včetně účastníků soutěže. Hlasování potrvá do 18. srpna 2019. V další fázi budou nejlepší příspěvky hodnoceny vybranou porotou složenou z odborníků a uznávaných fotografů.

Na vítěze hlavní ceny (Grand Prix) čeká notebook Huawei MateBook 13, chytré hodinky Watch GT a finanční odměna 10 000 eur (254 000 Kč). Výherce dále získá e-voucher v hodnotě 250 dolarů (5 600 Kč) na portálu TripAdvisor a jeho vítězný snímek bude zveřejněn na domovské stránce portálu TripAdvisor po dobu jednoho týdne v těchto zemích: Švédsko, Polsko, Dánsko, Rakousko, Norsko, Finsko, Česká republika, Řecko, Maďarsko, Izrael, Srbsko, Slovensko a Turecko.

Výherci první ceny v každé kategorii získají Huawei MateBook 13, hodinky Watch GT, prémiový smartphone Huawei P30 Pro a 2 000 eur (31 000 Kč), stejně tak i e-voucher v hodnotě 250 USD (5 600 Kč) na portálu TripAdvisor.

Pro vítěze druhé ceny v každé kategorii je připraven fotosmartphone Huawei P30 Pro. Výherci třetího místa v každé kategorii získají Huawei P30. Vítěz Ceny publika vyhraje Huawei P30 Pro a hodinky Watch GT.

V soutěži Huawei InFocus Awards můžete vyhrát čtvrt milionu korun
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak se do soutěže zapojit?

Stačí vyfotit snímky, které splňují parametry soutěžních kategorií pomocí telefonu značky Huawei. Své vybrané fotografie následně nahrajte do online galerie https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/cz/ do 11. srpna 2019.

V období od 24. června do 18. srpna bude možné na uvedené stránce hlasovat pro ty nejlepší fotografie v každé kategorii. Porota následně vybere celkového vítěze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama