verejna-beta-windows-8-mozna-jiz-v-unoru
Novinka Veřejná beta Windows 8 možná již v únoru

Veřejná beta Windows 8 možná již v únoru

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 12. 2011 10:00 6

První veřejná betaverze bude pravděpodobně uvedena již za dva měsíce. V lednu bychom se pak měli na veletrhu CES dočkat prvních ukázek.

Reklama

Microsoft může vydat veřejnou betaverzi operačního systému Windows 8 již v únoru příštího roku. Informuje o tom server The Next Web, který se dále domnívá, že RTM (Release to Manufacturing) verze bude uvedena o čtyři měsíce později, tedy v červnu.

Nepřehlédněte:

Zdarma: stáhněte si Windows 8 Developer Preview

První ukázky nového systému bychom se měli dočkat na výstavě CES v lednu 2012. V obchodech se nový operační systém pravděpodobně objeví až ve 3. nebo 4. čtvrtletí. Microsoft zatím nikam nepospíchá, protože prodeje Windows 7 jsou stále více než dobré.

Zatím se příliš neví, co konkrétního v betě vlastně uvidíme. Pravděpodobně se dočkáme představení internetového obchodu s aplikacemi Microsoftu – Windows Store. Nepatrnou změnou možná projde i prostředí uzpůsobené dotykovému ovládání Metro.

Mezi největší novinky Windows 8 mají patřit nižší nároky na operační paměť, pokročilé zálohování dat History Vault, vylepšený správce úloh či funkce obnovení systému do „továrního nastavení“, díky níž bude možné během krátké doby systém uvést do stavu, jako když byl prvně nainstalovaný.

Veřejná beta Windows 8 možná již v únoru
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: The Next Web

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama