verejnou-betu-windows-8-uvedeme-v-unoru-potvrdil-microsoft
Novinka Veřejnou betu Windows 8 uvedeme v únoru, potvrdil Microsoft

Veřejnou betu Windows 8 uvedeme v únoru, potvrdil Microsoft

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 12. 2011 13:45 14

Po testovací vývojářské verzi, kterou si stáhly již tři miliony uživatelů, se koncem února dočkáme i první betaverze. Informoval o tom viceprezident Microsoftu Antoine Leblond.

Reklama

Společnost Microsoft na včerejší konferenci v San Francsicu prostřednictvím svého viceprezidenta potvrdila, že první veřejnou betaverzi operačního systému Windows 8 zpřístupní v únoru. Potvrdila tak spekulace, které se na webu objevovaly v minulých dnech. Dočíst jste se o nich mohli i v naší sobotní aktualitě – Veřejná beta Windows 8 možná již v únoru.

První vývojová verze v sestavení 8102 byla zpřístupněna 14. září. Stahovat jste mohli verzi pro x86 architekturu, v 32bitové a 64bitové variantě. Dosud si ji prý stáhly více než tři miliony uživatelů.

Všeobecně se předpokládá, že po betaverzi Microsoft zpřístupní kandidáta na vydání (z anglického Release Candidate) a následně i finální verzi nového operačního systému. Na její uvedení si ale ještě počkáme. Přestože Microsoft oficiální tento termín nekonkretizoval, je pravděpodobné, že by se tak mohlo stát ve 3. čtvrtletí příštího roku.

Veřejnou betu Windows 8 uvedeme v únoru, potvrdil Microsoft
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: The Verge

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama