vychazeji-nove-game-ready-ovladace-pro-the-medium-i-nove-notebooky-s-geforce-rtx-rady-30
Novinka Vycházejí nové Game Ready ovladače pro The Medium i nové notebooky s GeForce RTX řady 30

Vycházejí nové Game Ready ovladače pro The Medium i nové notebooky s GeForce RTX řady 30

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 1. 2021 17:06 2

Nejnovější Game Ready ovladače jsou optimalizované pro herní novinku The Medium i nedávno představené notebooky s GeForce RTX řady 30.

Reklama

The Medium od Bloober Team vychází 28. ledna a fanouškům hororového žánru by mělo přinést unikátní zážitek napříč dvěma realitami. PC verze se pochlubí podporou technologií Microsoft DirectX Ray Tracing (DXR) a NVIDIA DLSS. Dočkají se také všichni členové GeForce NOW a pokud mají plán Founders, vychutnají si hru v plné kráse i díky zmíněným technologiím.

Nvidia dále informuje o tom, že představení nových notebooků s GeForce RTX řady 30 zaznamenalo rekord v počtu modelů. Celkem jich bylo přes 70 od všech významných výrobců. Jsou poháněny novými mobilními RTX 3080, 3070 a 3060.

Přichází s nimi také již třetí generace technologií Max-Q zahrnující Dynamic Boost 2.0, WhisperMode 2.0 a podporovány jsou též funkce pro vyšší výkon či delší výdrž na baterii jako Resizable BAR a DLSS. Globálně jsou novinky pro hráče i tvůrce obsahu s Geforce RTX 3080 a 3070 dostupné ode dneška. Konfigurace s RTX 3060 se k nim začnou připojovat 2. února.

Nejnovější ovladače Game Ready 461.40 WHQL stahujte z tohoto odkazu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama