vyzkousejte-mobilni-hru-getmebro-od-ceskoslovenskych-vyvojaru
Novinka Vyzkoušejte mobilní hru GetMeBro! od československých vývojářů

Vyzkoušejte mobilní hru GetMeBro! od československých vývojářů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

22. 9. 2016 15:00

Mobilní hra GetMeBro! je nyní exkluzivně zdarma pro Českou a Slovenskou republiku, včetně kompletní lokalizace do českého jazyka. Jedná se o multiplayerovou akční „běhačku“ zasazenou do temné atmosféry post-apokalyptického světa, která umožňuje hráčům hrát online zápasy napříč mobilními platformami.

Reklama

GetMeBro! je dostupná  pro všechny mobilní platformy – iOS, Android i Windows Phone. Hra je identická pro všechny systémy, díky tomu mohou hráči s různými zařízeními hrát proti sobě. Hráč si před každou hrou může zvolit 2 z 12 schopností, které mu mohou dodat rychlost, znepříjemnit hru protihráči nebo mu naopak pomohou bránit se proti těmto útokům. GetMeBro!  se celý týden odehrává na jedné mapě, na konci týdne se generuje nová mapa, která je vždy odlišná od předchozích.

Hra nabízí také turnajový mód, ve kterém mohou hráči mezi sebou pořádat vlastní turnaje a dokonce i sledovat zápasy ostatních hráčů. V turnajích záleží na taktice každého hráče, hlavně díky možnosti vybrat si schopnosti, které protihráč nebude moci využít v dalším kole. GimmeBreak navíc pořádá každý týden turnaje pro nejlepší hráče týdne o ceny, do kterého se může kvalifikovat každý hráč.

V GetMeBro! si každý hráč může vybrat ze široké nabídky oblečení a doplňků, které jeho postavu vizuálně odliší od ostatních. K dispozici jsou i unikátní předměty, které se ukrývají v pokladech. Oblečení, doplňky i poklady si může hráč nakoupit za herní měnu BroCoin, kterou získává hraním všech módů hry a také plněním denních úkolů, které jsou vždy tři na každý den. Splněním všech tří navíc odemkne další odměnu.

Běhačku GetMeBro! můžete stahovat zdarma:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama