world-of-tanks-console-k-sedmemu-vyroci-vydavaji-novou-sezonu
Novinka World of Tanks Console k sedmému výročí vydávají novou sezónu

World of Tanks Console k sedmému výročí vydávají novou sezónu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 3. 2021 12:00

Po nedávných sedmých narozeninách hry World of Tanks Console tým vývojářů přichází s dalším rozšířením a zahajuje tak pátou sezónu nazvanou Flashpoint, která potrvá od 9. března do 26. dubna.

Reklama

Ať už hrajete se sezónním pasem nebo bez něj, všichni hráči dostanou příležitost využít titánskou sílu, kterou je bezesporu 50TP Prototyp. S tímto tankem se vrací na bitevní pole drsná síla. Slavný stroj lze odemknout spolu s odměnami, jako je velitel na míru, klíčové karty, zlato, stříbro, spotřební materiál, Boost Ops a exkluzivní emblémy Flashpoint.

Vedle všech výše uvedených bonusů mají držitelé Season Passu možnost odemknout další odměny na všech úrovních, včetně Creighton Abrams Hero Commander, Type 59-11, T-100 a dokonce i T77 Tank a Hero Skin! A to není vše, pokud splní všechny úrovně, vyhrají dostatek zlata na nákup dalšího Season Passu s jejich výhrami.

V následujících týdnech budou moci hráči zažít také zcela novou sestavu polských středních tanků a obohatit tak svou virtuální garáž. Od Tier V DS PZlnz přes CS 44, CS 53 a CS 59 se řada dostává až na úroveň X CS63 s jedinečnou plynovou turbínou, která umožňuje hráčům zapnout masivní zrychlení a zvýšení rychlosti pro taktické manévry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama