Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC přináší do Česka bezkontaktní placení za 1 299 korun
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC přináší do Česka bezkontaktní placení za 1 299 korun

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC přináší do Česka bezkontaktní placení za 1 299 korun

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 10. 2021 09:35

Společnost Xiaomi ve spolupráci s Mastercard přichází s novým cenově dostupným platebním náramkem. Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC umožňuje svým majitelům snadno bezkontaktně platit u obchodníka

Reklama

Populární náramek Xiaomi Mi Smart Band ve své zatím poslední šesté generaci nejen vylepšil stávající funkce, ale přidal i některé další. Nadále zaznamenává veškeré sportovní aktivity a tréninkové výsledky. Monitoruje zdraví, hlídá kvalitu spánku i hladinu kyslíku v krvi (SpO2). S novinkou Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC také konečně dorazila jedna z nejžádanějších funkcí. Lze s ním díky spolupráci s Mastercard provádět bezkontaktní platby.

První banka, která platbu chytrým náramkem podporuje, je ČSOB. Dále bude platba tímto zařízením podpořena platební kartou Curve a v následujících týdnech se pak připojí mBank a v budoucnu i další velké banky.

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC | foto: Xiaomi
i Zdroj: PCTuning.cz
Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC | foto: Xiaomi

Jak platit?

Platba s náramkem je jednoduchá. Uživatel Xiaomi Mi Band 6 NFC musí vybrat kartu uloženou v náramku a vložit PIN kód nastavený v aplikaci před první platbou. Toto odemknutí umožňuje platby s náramkem na zápěstí po dobu 24 hodin nebo do sejmutí z ruky, následně je nutné PIN kód zadat znovu. Platba se provede přiložením zápěstí k bezkontaktnímu terminálu a aby se zabránilo nechtěným platbám, je vyžadováno, aby uživatel přejížděl z jedné strany displeje náramku na druhou. Poté je transakci možné provést.

Doporučená cena

Cena Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC je v České republice stanovena na 1 299 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama