zakazniku-vodafonu-s-esim-pribyva-nove-mohou-volat-primo-z-hodinek-od-samsungu
Apple Novinka Zákazníků Vodafonu s eSIM přibývá. Nově mohou volat přímo z hodinek od Samsungu

Zákazníků Vodafonu s eSIM přibývá. Nově mohou volat přímo z hodinek od Samsungu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 5. 2019 13:00

Miniaturní zabudovaný čip pro eSIM, který nahradil klasické plastové SIM karty, umožňuje připojit do mobilní sítě nejrůznější zařízení. V síti Vodafonu jsou to od května chytré hodinky Samsung Galaxy Watch. Díky eSIM se navíc na trhu objevily historicky první duální telefony od společnosti Apple, kde už je možné mít najednou aktivní třeba pracovní a soukromé telefonní číslo.

Reklama

Vodafone uvádí, že za pouhý měsíc si u něj eSIM aktivovalo přes tisíc zákazníků. „Zákazníci jsou s jejím fungováním spokojeni, i proto zařazujeme do portfolia podporovaných zařízení chytré hodinky Samsung Galaxy Watch. Ty díky eSIM mohou mít vlastní telefonní číslo, takže není problém si z hodinek zatelefonovat nebo poslat SMS,“ řekl Michal Janda, ředitel oddělení produktů a služeb společnosti Vodafone.

Čip pro nahrání eSIM profilu mají například telefony iPhone XR, iPhone XS nebo iPhone XS Max i tablety Apple 11 iPad Pro a Apple iPad Mini. Díky eSIM jsou tak na trhu první duální telefony od Applu, které umožňují mít aktivní dvě telefonní čísla najednou – jedno na eSIM a jedno spojené s klasickou plastovou SIM.

Zákazníků Vodafonu s eSIM přibývá. Nově mohou volat přímo z hodinek od Samsungu
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Vodafone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama