zname-datum-vydani-hry-firewatch-uhrancivych-lesu-wyomingu-se-dockame-uz-brzy
Novinka Známe datum vydání hry Firewatch, uhrančivých lesů Wyomingu se dočkáme už brzy

Známe datum vydání hry Firewatch, uhrančivých lesů Wyomingu se dočkáme už brzy

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

14. 10. 2015 16:00 1

Firewatch je jedna z těch her, která vám na první pohled vezme dech. Její výtvarná stylizace je prostě parádní. Kolem dokola hlavního hrdiny se nenachází nic jiného nežli louky, lesy, potoky a další přírodní útvary, které jsou zalité slunečními paprsky a pastelovými barvami. Kdo by nepodlehl, že?

Reklama

Otázka je, zdali tvůrci dokážou zaujmout i něčím jiným, než výraznou stylizací. K hratelnosti nám totiž prozradili jen tolik, že hlavní hrdina bude hlídat Wyomingské lesy, přičemž ho bude doprovázet tajemný hlas z vysílačky. Naznačeny tedy byly i blíže nespecifikované události, které hlavního hrdinu na místo hlídače dovedly, a také nesrovnalosti na místě konání hry, nicméně nic hmatatelného jsme se nedozvěděli. A tak musíme i nadále čekat a doufat, že tvůrci tuto svou vizi ukočírují.

Naštěstí pro nás bychom už neměli čekat nijak moc dlouho. Tvůrci hry ze studia Campo Santo na svém twitterovém účtu uveřejnili, že Firewatch vydají 9. února a to nejen pro PC, ale také pro Mac, Linux a PS4. Jak se vám Firewatch líbí? 

Zdroj: PC Gamer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama