zspire-metal-mouse-futuristicka-kovova-mys
Novinka Zspire Metal Mouse: futuristická kovová myš

Zspire Metal Mouse: futuristická kovová myš

Novák Radek

Novák Radek

6. 12. 2005 00:00 9

Poměrně netradičního vzhledu se dostalo nové bezdrátové blue-tooth myši společnosti Zspire Technologies. Ta je vyrobena z kovu v netradičním avangardním kubistickém stylu a je k dispozici v několik různých edicích podle použitých materiálů.

Reklama

Ačkoli myš je příslušenstvím nacházejícím se u většiny domácích počítačů, nepatří mezi zařízení, které by se stávaly často středem zájmu modařské komunity a většinou si drží svůj standardní vzhled. Společnost Zspire Technologies si to uvědomila a rozhodla se na trh přinést výrobky, které ho oživí.

Zspire Metal Mouse: futuristická kovová myš
i Zdroj: PCTuning.cz

Její Zspire Metal Bluetooth Mouse je bezdrátovou myší využívající technologii Blue Tooth a zajímavé na ní je použitý materiál, kterým je kov. Tvarem taktéž nezapadá mezi tradiční myši a svým stylem připomíná kubistická umělecká díla. Trošku záporem bude její hmotnost 165g při rozměrech 76×114×28mm.

Všechno ale něco stojí, a tak za tuto myš si budete muset zaplatit až $120 (3.000 Kč), za tuto cenu však dostanete velmi osobitý a originální příslušenství, které jen tak někdo okolo vás mít nebude.

Zspire navíc nabízí za příplatek různé možnosti zpracování povrchu myši a dokonce i nechat si na myš vyrýt vlastní nápisy ($10, tedy 250Kč za řádek).

Zdroj: Digit-Life, Zspire

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama