Zvyšte úroveň svého dobrodružství s BLUETTI a speciálním dovolenkovým příspěvkem
i Zdroj: BLUETTI
Novinka Zvyšte úroveň svého dobrodružství s BLUETTI a speciálním dovolenkovým příspěvkem

Zvyšte úroveň svého dobrodružství s BLUETTI a speciálním dovolenkovým příspěvkem

Komerční sdělení
7. 9. 2023 12:00

Osvoboďte sílu vašeho odpočinku s BLUETTI AC200P solárním kit.

Reklama

Jak evropská sezóna cestování dosahuje svého vrcholu, BLUETTI s nadšením představuje program na míru připravený dovolenkový příspěvek pro odvážné dobrodruhy. Není lepší čas obohatit svá cestovní dobrodružství než s BLUETTI AC200P solárním generátorem, který vám zajistí pohodlnější a komfortnější cestování.

Objevte nekonečné horizonty s BLUETTI AC200P

Představte si, že se vydáváte na šestidenní cestu, aniž byste se museli starat o nabíjení svých zařízení nebo se trápit kvůli nedostatečné baterii. BLUETTI AC200P vás osvobodí od těchto starostí a umožní vám plně se ponořit do dechberoucích krajin a kulturních divů. Tento výkonný 2000W/2000Wh společník je určený pro ty, kteří potřebují nezávislý zdroj energie během kempovací dovolené, cestování na silnici nebo dlouhých výpravách do lesa.

Proč si vybrat BLUETTI AC200P pro vaše dovolenkové dobrodružství?

Napájejte všechna vaše zařízení na cestách

S robustní baterií LiFePO4 o kapacitě 2000 Wh a účinným měničem 2000 W je AC200P ultimátním úložištěm energie pro vaše chytré telefony, notebooky, fotoaparáty a dokonce i malé spotřebiče. Představte si pohodlí provozování chladničky do auta s výkonem 70W po dobu 20 hodin, kávovaru při 1150 W po dobu 1,5 hodiny, elektrického grilu s 1100 W po dobu 1,5 hodiny a CPAP stroje při 40 W po dobu úžasných 30 až 40 hodin. Díky mnoha AC zásuvkám, DC portům, USB a dvěma bezdrátovými nabíjecími ploškami pro snadné nabíjení se AC200P bezproblémově přizpůsobuje různým zařízením. Navíc 12V/25A RV zásuvka vám umožní napájet elektroniku ve vašem autě během cestování po silnici.

Zvyšte úroveň svého dobrodružství s BLUETTI a speciálním dovolenkovým příspěvkem
i Zdroj: BLUETTI

Flexibilní dobíjení kamkoli se vydáváte

AC200P se pyšní důmyslným designem, který usnadňuje dobíjení téměř odkudkoli. Ať už je to přes zásuvku, solární panely, zásuvku do zapalovače v autě, generátory nebo dokonce olověnou baterii, AC200P je pro všechny tyto zdroje připraven. Adaptér AC o výkonu 400W jej dokáže dobít z nuly na plno v průběhu přibližně 5,5 až 6 hodin. Díky vynikající kompatibilitě se solárními panely můžete kombinovat různé panely, včetně skládacích BLUETTI PV200, a dosáhnout maximálního výkonu 700 W pro plné dobíjení během 3,5 až 4 hodin. Vyzkoušejte duální dobíjecí režimy, využijete až 1200 W z duálního solárního (je vyžadován speciální DC Charging Enhancer), 1100 W z kombinace AC a solárního zdroje nebo 800 W z duálních AC zdrojů. Tato stanice vám umožňuje mít udržitelnou a spolehlivou energii a zároveň snížit svou uhlíkovou stopu.

Kompaktní a odolný cestovní společník

AC200P je pečlivě navržen tak, aby odolával prachu a stříkající vodě. Jeho LCD obrazovka přehledně zobrazuje informace o baterii, což vám pomůže sledovat spotřebu energie a odhadovat zbývající dobu chodu. Přestože váží pouze 27,5 kg, je AC200P mimořádně kompaktní a má vestavěné rukojeti pro snadnou přepravu a skladování v kufru vašeho vozidla. Kombinace s BLUETTI PV200 přináší vrchol spolehlivé a snadno přenosné energie. PV200 se pyšní monokrystalickými buňkami s účinností až 23,4 % a produkuje energii 200W ze slunečního záření. Je potažen materiálem ETFE a je vybaven IP65 spojovací schránkou, aby odolal nástrahám cestování. Skládací design také usnadňuje skladování a přepravu.

Získejte svůj dovolenkový příspěvek před začátkem dobrodružství

S kombinací AC200P a PV200 můžete odemknout schopnost prozkoumat vzdálená místa bez toho, abyste se museli vzdát pohodlí moderního života. Při dobrodružství budou vaše zařízení a spotřebiče budou stále napájeny. Chcete-li využít tuto časově omezenou příležitost, navštivte webové stránky BLUETTI a postupujte podle uvedených kroků k zajištění balíčku AC200P + 3 × PV200. Zásoby jsou omezené, takže jednejte rychle, abyste zajistili elektrizující a nezapomenutelnou evropskou cestu.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama