arma-3-global-mobilization-prvni-oficialni-dlc-obsah-vytvoreny-komunitou
Novinka Arma 3 Global Mobilization: První oficiální DLC obsah vytvořený komunitou

Arma 3 Global Mobilization: První oficiální DLC obsah vytvořený komunitou

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 4. 2019 13:00

České herní studio Bohemia Interactive a tým tvůrců Vertexmacht vydávají první Arma 3 Creator DLC s názvem Global Mobilization – Cold War Germany. Jde o první z řady obsahových rozšíření pro Arma 3 od komunitních týmů, které Bohemia Interactive pomáhá vydávat.

Reklama

Global Mobilization – Cold War Germany se odehrává v osmdesátých letech 20. století v severním Německu. Vedle nového terénu nabízí DLC spoustu nových vozidel, zbraní, vybavení a uniforem. Samozřejmě nechybí příběhová singleplayer kampaň a sestava multiplayerových scénářů od tvůrců z dvoučlenného týmu Vertexmacht, kteří mají na kontě vývoj profesionálních her, službu v armádě, ale hlavně dlouhodobé členství v celosvětové Arma komunitě.

Hlavní prvky Global Mobilization – Cold War Germany DLC:

419 km2 „Weferlingen“ terén.
Možnost hrát za západní a východní Německo.
42 vozidel a jejich variant.
21 zbraní a jejich variant.
Singleplayerová kampaň o 10 misích.
17 multiplayerových scénářů.

Podrobnější informace o Global Mobilization najdete na Steamu nebo Bohemia Store, kde je DLC k dispozici za 19,99 eur (s desetiprocentní slevou první týden po vydání).

Slevové akce na původní hru i DLC

Společně s vydáním Global Mobilization se Bohemia Interactive rozhodla snížit cenu základní hry Arma 3 a dříve vydaných DLC. Arma 3 je od teď dostupná za cenu 27,99 eur (dříve 34,99 eur), zatímco Arma 3 DLC krom Karts a Tac-Ops jsou k mání za 8,99 eur. Na základně úpravy cen jednotlivých DLC došlo i k úpravě cen všech Arma 3 bundlů.

Creator DLC program dává příležitost nezávislým tvůrcům

Bohemia Interactive chce prostřednictvím DLC jako je Global Mobilization nabídnout hráčům Arma 3 nový původní obsah, který prodlouží životnost celé hry a zároveň tím nabízí tvůrcům z komunity možnost realizovat své tvůrčí představy. Další informace o Creator DLC programu naleznete na Arma 3 blog postu nebo dedikované stránce, která obsahuje odpovědi na většinu často kladených otázek ohledně této nové inciativy.

Zdroj: BATZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama