ASUS ROG Mjolnir – Thorovo kladivo jako přenosná elektrárna
i Zdroj: ASUS
Novinka ASUS ROG Mjolnir – Thorovo kladivo jako přenosná elektrárna

ASUS ROG Mjolnir – Thorovo kladivo jako přenosná elektrárna

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

2. 4. 2024 19:00 9

To tak prostě jedete na čundr a chcete si u ohně zapařit. Tak nebudete jako póvl tahat nějakou obyčejnou aku elektrocentrálu nebo benzínový generátor, nýbrž Mjolnir.

Reklama

Za design by ASUS měl dostat pochvalu. Využít Thorovo ševcovské kladívko jako přenosnou elektrárnu je trefné. Thor je bůh hromu, víme? A tak zřejmě z této napájecí stanice budou sršet hromy a blesky. Ovšem pro uživatele a jejich zdraví by bylo lepší, kdyby ne. V podstatě jde o přenosný zdroj proudu (elektrocentrálu) v pěkném balení určený specificky pro pařany a nadšence, kteří chtějí mít dostatečné napájení i někde v horách nebo v pralese. Mjolnir má čtyři zásuvky a čtyři USB porty a rukojeť má sloužit i jako lampa.

ASUS upozornil, že nejde o aprílový žertík a detaily (kapacita, cena) budou zveřejněny 4. června na Computexu. Otázka do pranice je, jestli toto kladivo dokáže zvednout i běžný smrtelník, nebo bude určené jen pro ty, „jež jsou toho hodni“. Další kruciální otázka je robustnost a životnost kladiva. Každopádně pokud s tímhle gamerským kladivem nepůjde namlátit emzákům, aniž by se pochroumalo, tak budu hodně zklamaný. No uvidíme. 


 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama