benq-rozsiruje-kompatibilitu-instashow-pro-bezdratovou-projekci-o-usbc-konektivitu
Novinka BenQ rozšiřuje kompatibilitu InstaShow pro bezdrátovou projekci o USBC konektivitu

BenQ rozšiřuje kompatibilitu InstaShow pro bezdrátovou projekci o USBC konektivitu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 5. 2019 11:30

Nová verze InstaShow s označením WDC10C umožňuje bezdrátové promítání bez nutnosti dalšího nastavení díky technologii plug-and-play v širokém množství zařízení s rozhraním USB-C a Thunderbolt 3, včetně MacBooků, a tím eliminuje problémy s připojením při schůzkách a firemních poradách.

Reklama

Podle výrobce rozhraní USB-C v InstaShow WDC10C poskytuje prostor pro přenos Full HD (1080p) videa a 16bitového stereo zvuku do jakéhokoli zobrazovacího zařízení, které podporuje USB-C přes režim DisplayPort Alt mode, jako jsou MacBooky nebo počítače bez klasického HDMI. Nový USB-C vysílač je samozřejmě plně kompatibilní s předchozí generací přijímačů InstaShow WDC10.

BenQ rozšiřuje kompatibilitu InstaShow pro bezdrátovou projekci o USBC konektivitu
i Zdroj: PCTuning.cz

BenQ InstaShow WDC10C pracuje s libovolným operačním systémem a napříč všemi platformami. Vzhledem k tomu, že není nutná instalace aplikace do zdrojového zařízení ani přídavný ovladač, zaručuje tato verze absolutní bezpečnost dat s ochranou WPA2-PSK s 128bitovým šifrováním.

Paralelně s modelem WDC10C byl uveden také InstaShow WDC20 s inovovanou plug-and-play technologií pro snadnou bezdrátovou projekci z mobilních zařízení, interaktivních displejů a projektorů. Umožňuje navíc ovládání promítaného materiálu přímo na dotykových displejích bez nutnosti návratu ke zdrojovému zařízení. Je kompatibilní na vzdálenost až 15 metrů napříč všemi operačními systémy a platformami a poskytuje prostor pro připojení až 32 účastníků a rozdělení obrazovky do 4 nezávislých segmentů pro vzájemnou kooperaci.

BenQ rozšiřuje kompatibilitu InstaShow pro bezdrátovou projekci o USBC konektivitu
i Zdroj: PCTuning.cz

Standardní BenQ InstaShow WDC10 s HDMI a USB připojením je k dispozici za doporučenou cenu 28 990 Kč. Inovovaný InstaShow WDC10C s USB-C připojením se prodává za 32 390 Kč a InstaShow WDC20 výrobce nabídne až koncem června za 38 990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama