evolveo-posila-do-prodeje-skrine-functio-1-a-functio-2
Novinka Evolveo posílá do prodeje skříně Functio 1 a Functio 2

Evolveo posílá do prodeje skříně Functio 1 a Functio 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 11. 2018 16:00

Dvě novinky v nabídce počítačových skříní ATX značky Evolveo zaujmou futuristickým designem s ostrými liniemi a LED podsvícením v režimu Rainbow. Podsvícení, které lze ovládat speciálním tlačítkem, zajišťují předinstalované pásky.

Reklama

Funkcio 1 a Funkcio 2 mají standardní systém chlazení a do obou skříní je možno instalovat šest 120mm ventilátorů, nebo 5 ventilátorů s průměrem 140 mm. Obě novinky mají průhlednou bočnici z temperovaného skla, která nabízí pohled na použité komponenty počítače. Pro dva pevné disky 3,5" je vyčleněn prostor ve spodní části, disky se instalují pomocí antivibračních podložek, které jsou součástí dodávky. Obě skříně lze dále vybavit dvěma disky SSD formátu 2,5". Odolnost proti prachu je zajištěna odnímatelnými filtry.

Skříně jsou určeny pro grafické karty s maximální délkou 370 mm. Maximální výška procesorového chladiče je stanovena na 179 mm. Funkcio 1 je oproti skříni Funkcio 2 vyšší, design je podtržen dvěma předinstalovanými LED páskami a dvěma dominantními liniemi mřížek, které zakrývají ventilátory chlazení a prachové filtry. Odnímatelné magnetické filtry jsou umístěny na čelní a horní straně skříně. Spodní prachový filtr je výsuvný.

Evolveo posílá do prodeje skříně Functio 1 a Functio 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Funkcio 2 zaujme zase ostrými liniemi čelního panelu, který je doplněn jednou LED páskou. Na čelním panelu je umístěn podsvícený hlavní vypínač. Prachové filtry (odnímatelný a výsuvný) jsou umístěny v horní a spodní části skříně.

Evolveo posílá do prodeje skříně Functio 1 a Functio 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Dostupnost a cena

Skříň Evolveo Functio 1 je dostupná za doporučenou koncovou cenu 1 590 Kč včetně DPH. Functio 2 můžete pořídit za 1 220 Kč včetně DPH.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama