Honor se vrací na scénu. V Praze otevřel první centrálu pro střední a východní Evropu
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Honor se vrací na scénu. V Praze otevřel první centrálu pro střední a východní Evropu

Honor se vrací na scénu. V Praze otevřel první centrálu pro střední a východní Evropu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

16. 9. 2021 22:12

Značka Honor, která ještě před rokem patřila slavnějšímu Huawei, zažívá comeback a výrazně expanduje po celém světě. V Praze v úterý 14. září otevřela vůbec první centrální pobočku pro celý region střední a východní Evropy.

Reklama

Honor je populární výrobce chytrých telefonů, kterého před dvěma lety postihly stejné sankce jako Huawei. Loni na podzim naštěstí došlo ke změně majitele – dalo by se říct, že na poslední chvíli. Huawei prodal Honor i se zaměstnanci a vývojem nezávislému čínskému partnerovi a značka se mohla začít pomalu zbavovat amerických omezení. Společnost během posledních několika měsíců znovu získala zpět přístup ke službám Google a problém pro ni nepředstavují ani dodávky čipů třeba od amerického Qualcommu.

Honor se vrací na scénu
i Zdroj: PCTuning.cz
Honor se vrací na scénu

U příležitosti otevření vůbec první centrální pobočky pro celý region střední a východní Evropy došlo k uveřejnění několika zajímavých údajů. Honor se pochlubil, že má v tuto chvíli přes 10 000 zaměstnanců, kteří pokrývají celé spektrum procesu produktu od vývoje až po uvedení na trh. Podnik prý také výrazně zainvestoval do center pro výzkum a vývoj (R&D), a v tuto chvíli disponuje celkem čtyřmi takovými vývojovými centry a více než 100 laboratořemi po celém světě.

Honor má dlouhodobě silnou pozici nejen globálně, ale také na českém a slovenském trhu. Už brzy by své novinky z řady Magic3 měl nabídnout i českým a slovenským zákažzníkům. Premiéra nových telefonů se má uskutečnit už v říjnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama