Ještě pořád nemáte co hrát? Steam také zahájil vánoční výprodej
i Zdroj: CAPCOM Co., Ltd.
Novinka Ještě pořád nemáte co hrát? Steam také zahájil vánoční výprodej

Ještě pořád nemáte co hrát? Steam také zahájil vánoční výprodej

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

23. 12. 2022 18:00 2

Pochopitelně na Vánoce chce každý obchodník utržit co největší bakšiš. Po GOGu a Epicu je tu konečně i Steam se svou obří zásobou her.

Reklama

Tak už i Steam zahájil vánoční výprodej. Trvá od 22.12. až do 5.1.2023 19:00. Aby nás ale Steam zaujal, bude muset nabídnout opravdu řádné slevy, když nás konkurenční Epic hýčká hrami zdarma a dostaneme jich celkem patnáct. Takže co hledat na Steamu? God of War za 29,99€ by mohl být lákavý, stejně tak pokud vám třeba uniklo Metro Exodus, nyní za 7,49€. Nebo možná Forza Horizon 5 za 38,99€? Případně jestli se rádi bojíte či byste chtěli někoho obdarovat infarktem, můžete sáhnout po Resident Evil Village v ceně 19,99€.

Kromě samotného nakupování a utrácení za blbosti můžeme ještě hlasovat v události Steam Awards 2022. Na výběr je několik kategorií, jako hra roku, nejlepší vizuál nebo podivnost „PANE DOKTORE, VY JSTE SE ZASE KOCHAL“. Tato kategorie má v popisku zhruba to, že půjde hlavně o pohodové hry, u kterých vypnete těžce zkoušený mozek a budete jen odpočívat a relaxovat. Přiznejme si, že takové hry jsou v době vánočního shonu a bordelu vhodné pro zachování duševního zdraví a příčetnosti. Haleluja!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama