lenovo-predstavuje-notebook-yoga-slim-9i-s-unikatnim-kozenym-krytem
Novinka Lenovo představuje notebook Yoga Slim 9i s unikátním koženým krytem

Lenovo představuje notebook Yoga Slim 9i s unikátním koženým krytem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

4. 9. 2020 16:00 2

Lenovo si připravilo pro své příznivce ultratenký speciál Yoga Slim 9i. Notebook nabízí nejnovější procesor Intel Core (typ výrobce neupřesnil) v kombinaci s grafikou založenou na platformě Intel Xe. Tentokrát přichází s unikátním koženým krytem splývajícím s hliníkovým šasi, který poskytuje nejen stylový vzhled, ale především odolnost proti opotřebení a vlivu UV záření.

Reklama

Ve 14 palcích ukrývá počítač až 4K dotykovou obrazovku s režimem Eye Care Mode pro ochranu zraku při několika hodinové práci. Pro příjemnější psaní v různých světelných podmínkách je Yoga Slim 9i vybavený klávesnicí Smart Sense s automatickým bílým podsvícením.

Lenovo nezapomnělo ani na příznivce hands-free funkcí. Díky službě Lenovo Smart Assist je možné se bezpečněji přihlásit pouze rozpoznáním tváře nebo si zavolat na pomoc asistentku Alexa, i když je notebook zamčený.

Praktické funkce pak doplňuje inteligentní duální nabíjení zajišťující výkon bez přehřívání a přetěžování systému se zvýšenou kapacitou baterie na 63,5 WHr a delší výdrží až 20 hodin. Konektivita notebooku je podpořena třemi porty Thunderbolt 4 Type-C po obou stranách.

14palcový Lenovo Yoga Slim 9i začíná na ceně 51 300 Kč s DPH a dostupný bude v prosinci.

Lenovo představuje notebook Yoga Slim 9i s unikátním koženým krytem
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama