mame-dalsi-screenshoty-z-noveho-source-engine-2
Novinka Máme další screenshoty z nového Source engine 2

Máme další screenshoty z nového Source engine 2

Sam Sadovski

Sam Sadovski

11. 3. 2015 23:00 6

Na konferenci Valve v rámci uplynulého veletrhu byl ukázán nový engine Source 2, ale pouze jako demo na plátně. Nyní už jsou dostupné i snímky ze samotného jádra.

Reklama

Během Game Developers Conference 2015 byl engine Source 2 po boku zařízení Steam Link, nového ovladače Steam Controller či technologie SteamVR. Právě SteamVR využívá headset pro virtuální realitu HTC Re Vive, za pomocí kterého byl ukazován Source 2 engine. Mimo jiné bude dostupná verze Source 2 engine stavěná na API Vulkan, tu vývojář Valve Alex Vlachos předvedl ve hře Dota 2.

Vzhledem k tomu, že se jedná o snímky z headsetu HTC Re Vive, který má dva displeje s rozlišením 1200 x 1080 obrazových bodů, závratné rozlišení bohužel nečekejte.

Máme další screenshoty z nového Source engine 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Máme další screenshoty z nového Source engine 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Demo, které bylo k vidění na GDC 2015 se jmenuje "Aperture Science", kvůli svému charakteristickému prostředí ze hry Portal 2. Netrvalo dlouho, a již začaly vznikat spekulace o novém Portalu 3, ty byly ale vyvrácené. Úspěšný nástupce Source engine bude dostupný zcela zdarma pro všechny vývojáře a stává se tak silným konkurentem pro rivaly Unreal Engine 4, Unity 5 či CryEngine 4.

EDIT: Aktualizace o lepší video (plátno točeno zblízka.)

Zdroj: WCCFtech

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama