marshall-london-novy-smartphone-pro-prave-audiofily
Novinka Marshall London: nový smartphone pro pravé audiofily

Marshall London: nový smartphone pro pravé audiofily

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

17. 7. 2015 16:30 8

Pokud patříte mezi milovníky hudby a kvalitního audia a hledáte nový smartphone, mohl by Vás zaujmout nový telefon značky Marshall Amplification, která je sice v oblasti smartphonů nováčkem, ale je zvučným jménem na trhu hudebních zesilovačů. Smartphone nazvaný jednoduše jako London je určen právě náročným audiofilům. 

Reklama

Společnosti Marshall se podařilo vytvořit jedinečný chytrý telefon, který je zaměřený zejména na přehrávání hudby, k čemuž je i přizpůsobený. Součástí smartphone je totiž audio rozbočovač Wolfson WM8281, který by měl zajistit vysokou úroveň výkonu při dekódování audia a zaručovat tak skutečně kvalitní zvuk a to i v případě bezdrátového připojení sluchátek. 

Marshall London: nový smartphone pro pravé audiofily
i Zdroj: PCTuning.cz

O tom, že je telefon orientovaný na audio svědčí i několik fyzických prvků počínaje pozlaceným rolovacím kolečkem na boku, které umožňuje přesné nastavení úrovně hlasitosti. Dalším netradičním elementem jsou dva reproduktory na čelní straně, ale především dva oddělené audio jacky na straně vrchní. Na horní straně je k vidění také tlačítko "M", pomocí něhož můžete okamžitě přistupovat do vašeho playlistu ať používáte jakýkoli přehrávač. 

Marshall London: nový smartphone pro pravé audiofily
i Zdroj: PCTuning.cz

Softwarová výbava samozřejmě také odpovídá zaměření telefonu a najdeme mezi ní třeba audio apliakce jako je DJ-APP či LoopStack. Co do specifikací nabídne telefon 4,7" IPS displej s rozlišením Full HD, SoC Qualcomm Snapdragon 410 společně se 2 GB operačních pamětí a také 16GB vnitřní úložiště, jehož kapacitu lze doplnit o microSD kartu. Nechybí ani dvojice fotoaparátu. Na čele najdeme 2Mpx a na zadní dokonce 8megapixelový. Předinstalovaný operační systém je Android ve verzi Lollipop 5.0.2. O napájení London se stará odnímatelná 2500mAh baterie. 

Marshall London: nový smartphone pro pravé audiofily
i Zdroj: PCTuning.cz

Telefon by se měl na trhu objevit přibližně 17. srpna, nicméně zatím nevíme, zda se dostane také do našich obchodů. Ve Švédsku by se jeho cena měla vyšplhat na 4995 švédských korun, což je v přepočtu přibližně 14 450 korun českých. 

Zdroj: GSMArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama