McDonald's má vlastní herní židli, ohřeje vám burger a nechybí ani místo na hranolky a dipy
i Zdroj: McDonald's
Novinka McDonald's má vlastní herní židli, ohřeje vám burger a nechybí ani místo na hranolky a dipy

McDonald's má vlastní herní židli, ohřeje vám burger a nechybí ani místo na hranolky a dipy

David Jiránek

David Jiránek

8. 11. 2022 14:50 2

Síť s rychlým občerstvením představila unikátní herní židli pro všechny milovníky hranolků a nugetek. S McCrispy můžete při hraní ujídat hranolky aniž by vám vychladly.

Reklama

McDonald's si poslední dobou všímá hráčů stále častěji, což dokazují různé spolupráce například s profesionálními týmy. Jejich poslední počin je ovšem spíše kuriozitou. Ve speciální akci totiž mohou zájemci vyhrát herní židli McCrispy vytvořenou pro hráče, kteří mezi jednotlivými koly v Counter-Striku chtějí zobat něco dobrého.

McCrispy se na první pohled tváří jako obyčejná herní židle v kombinaci žlutých a černých prvků. Na polštářku nechybí ikonické “M” a celý branding zapadá k síti McDonald's. Důležitou součástí židle jsou ovšem postranní držáky. Z jedné strany se nachází vyhřívaný kyblík na burger, za ním pak držák pro pití. Na druhou stranu pak dáte hranolky a do zdířky poblíž lze vložit vaničky s dipy. Vše prakticky blízko hranolkům.

Celou výbavu zakončuje ručník, aby vaše večeře neskončila na teplácích. Ochrana na klávesnici ovšem chybí.

Na světě jsou k dispozici pouze čtyři kusy této židle a lze je vyhrát pouze v regionálních soutěžích. Soutěž na anglické facebookové stránce je omezená pouze pro uživatele z Velké Británie. Bohužel si tak musíme nechat zajít chuť.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama