mechanicka-herni-klavesnice-trust-gxt-880-v-prodeji
Novinka Mechanická herní klávesnice Trust GXT 880 v prodeji

Mechanická herní klávesnice Trust GXT 880 v prodeji

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 3. 2017 12:30 2

Výrobce širokého spektra příslušenství pro digitální zařízení, Trust, představuje mechanickou klávesnici GXT 880. Ta nabízí bílé LED podsvícení, integrovanou paměť, herní režim a technologie N-key rollover a anti-ghosting.

Reklama

Trust GXT 880 je vyvedena v černé barvě a disponuje dlouhým kabelem (170 cm) zakončeným USB konektorem. Tradiční rozvržení včetně numerického bloku doplňují tři media tlačítka, čtyři programovatelné makro klávesy a nezbytné ovládání podsvícení a herního režimu. Klávesnice je postavena na snímačích GXT-White s lineárním chodem, životností až 50 milionu stisknutí a odezvou 5 ms. Minimální síla potřebná pro spuštění je 30 gramů, pro úplné stlačení 45 gramů.

Plné bílé LED podsvícení GXT 880 je ozvláštněno možností nastavit si jednotlivá tlačítka samostatně a to až na šest uživatelských profilů. Integrovaná technologie N-Key rollover v kombinaci s anti-ghosting zase zajištují jistotu registrace každého stisknutého tlačítka i v případě rychle po sobě jdoucích kombinací, resp. několika zároveň stisknutých tlačítek.

Trust GXT 880 je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 3 299 Kč s DPH.

Zdroj: Trust

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama