nvidia-vydala-game-ready-ovladace-pro-apex-legends-a-predstavila-dalsi-novinky
Novinka Nvidia vydala Game Ready ovladače pro Apex Legends a představila další novinky

Nvidia vydala Game Ready ovladače pro Apex Legends a představila další novinky

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 3. 2019 19:00 4

Už dnes mohou fanoušci Apex Legends pro lepší herní zážitek stahovat nové Game Ready ovladače. Nvidia také oznámila bundle, ve kterém grafické karty řady GeForce RTX doplní hry Metro Exodus, Anthem nebo Battlefield V. Navíc se počet monitorů, na nichž se hráči mohou spolehnout na podporu G-SYNC, rozšířil hned o tři modely.

Reklama

Nvidia připravila zajímavý bundle s názvem Trojitá nálož, v kterém ode dneška karty GeForce RTX doprovází hned 3 akční hry - hráči mohou ke grafickým kartám GeForce RTX 2080 Ti či 2080, desktopovým i mobilním, získat Metro Exodus, Anthem a Battlefield V. Nebo mají možnost koupit si GeForce RTX 2070 či 2060, desktopové i mobilní, a vybrat si jednu z těchto her.

Dále Nvidia oznámila, že přibylo monitorů s podporou G-SYNC přibylo. Certifikace G-SYNC Compatible se stará o to, aby s rozšiřováním G-SYNC ekosystému rostla i konzistence zobrazovací kvality monitorů a aby zákazníci věděli, u kterých mohou očekávat patřičné hodnoty variabilní obnovovací frekvence (VRR). Kompletní seznam certifikovaných monitorů najdete zde.

Mezi G-SYNC Compatible monitory nově najdeme:

• BenQ XL2540-B/ZOWIE XL LCD
• Acer XF250Q
• Acer ED273 A

Nejnovější GeForce Game Ready ovladače se zaměřují na zvýšení výkonu v oblíbeném titulu Apex Legends. Zároveň zaručují plnohodnotný zážitek z hraní Devil May Cry 5 a Tom Clancy's Division II. Stahovat ovladače můžete z tohoto odkazu.

Nvidia vydala Game Ready ovladače pro Apex Legends a představila další novinky
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama