Odveta Vémola vs. Végh na turnaji Oktagon 58 se blíží.  Na co si můžete vsadit?
i Zdroj: PCTuning.cz
Novinka Odveta Vémola vs. Végh na turnaji Oktagon 58 se blíží. Na co si můžete vsadit?

Odveta Vémola vs. Végh na turnaji Oktagon 58 se blíží. Na co si můžete vsadit?

Komerční sdělení
4. 6. 2024 20:00

Bude to večer, který přepíše dějiny tuzemského MMA. Organizace Oktagon to v sobotu 8. června poprvé rozbalí na fotbalovém stadionu v pražském Edenu za přítomnosti 27 000 diváků. V hlavním zápase si to o titul polotěžké váhy po 4 a půl letech znovu rozdají Attila Végh a Karlos Vémola.

Reklama

OKTAGON 58: Turnaj, jaký tu ještě nebyl

Galavečer Oktagon 58 pod otevřeným nebem v Edenu přitahuje dlouho dopředu obrovskou pozornost. Sázkové kanceláře hlásí enormní zájem. Napětí stoupá. Karlos Vémola i Attila Végh dalece přesahují komunitu bojových sportů a jejich odveta působí na širokou veřejnost jako magnet. Tenhle souboj legend si nebude chtít nechat nikdo ujít. Kdo bude mít v kleci navrch a odejde jako vítěz?

Při pohledu na rozbor zápasu Vémola vs. Végh 2 zjistíme, že oba jsou v naprosto rozdílné pozici, než v roce 2019. Terminátor jde do odvety po brutálním KO od Samuela Krištofiče. Attila Végh nestál v ostrém zápase právě od Zápasu století. Dokáže navázat na svou někdejší sportovní formu? Přijde Karlos Vémola s něčím překvapivým? To jsou zásadní otázky, které budou přímo určovat scénář ostře sledovaného duelu, který bude sledovat celá republika.

Turnaj Oktagon 58 představuje akci, o které se bude dlouhé roky mluvit. Každý si při vzpomínce na tento den vzpomene, co zrovna dělal a kde se nacházel. Vůbec poprvé ve své 8leté historii si organizace Oktagon MMA troufá na fotbalový stadion. Je to obrovská výzva a zodpovědnost. Důležitý moment, který může popularitu žluto-černého kolosu o několik úrovní pozvednout.

Prestiž a velikost této akce jde ruku v ruce s hvězdně obsazenou zápasovou kartou. Bude to skvělá podívaná od prvního zápasu, kterou ještě umocní vystoupení kultovní rapové skupiny PSH i celá řada světelných efektů.

Kurzy na zápas Vémola vs. Végh 2

Jaké jsou aktuální kurzy na odvetu Vémola vs. Végh? Většina sázkařů tipuje vítězství Attily Végha, na kterého již bylo nasázeno několik milionů korun. Zatímco po oznámení zápasu byly na vítězství obou legend vypsány totožné kurzy, s přibývajícím časem se bookmakeři přiklání na stranu slovenského velikána, jehož forma směrem k turnaji graduje. Kromě vítěze zápasu můžete u Tipsportu poslat na tiket i některou z podsázek, které lze i kombinovat.

  • Počet zahájených kol zápasu
  • Jak bude zápas ukončen
  • Vítěz a způsob výhry
  • Vítěz a přesné kolo předčasného ukončení souboje
  • Vítěz a dvojkolo předčasného ukončení souboje
  • Způsob a kolo předčasného ukončení souboje
  • Vítěz a dvojtip způsobu výhry
  • Remíza

Obrovská motivace na obou stranách

Attila Végh se dlouhé roky netajil tím, že odvetný souboj s Karlosem Vémolou je jediný zápas, který ho na sklonku bohaté kariéry zajímá. Při otázce, co ho během tvrdé přípravy nejvíce motivuje, uvedl tři důvody. Zápas na fotbalovém stadionu – součástí tohoto turnaje by chtěl být každý profesionální bojovníka, Attily nevyjímaje.

Druhým důležitým motorem, který Attilu pohání denně dřít na žíněnce je vidina titulu organizace Oktagon MMA. Slovenský veterán si totiž dobře uvědomuje, že jde o poslední šanci připnout šampionský pás největší česko-slovenské organizace.

Třetím hlavním bodem motivace je ukázat světu a hlavně sobě, že se dokáže připravit po sportovní i taktické stránce. Absence zápasové praxe je totiž něco, s čím se bude muset Végh vypořádat, zejména pokud se zápas dostane do 4. a 5. kola.

A jaká je motivace Karlose Vémoly? Není žádným tajemstvím, že psychická odolnost patří po mnoho let mezi největší zbraně historicky prvního Čecha v UFC. Tou největší motivací je v Terminátorově případě snaha odčinit to, co se mu v roce 2019. Tehdy mu Attila vzal vše, po čem toužil včetně návratu do nejslavnější světové organizace. V Edenu bude chtít ukázat, že to byla pouhá náhoda.   

 

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama